Fidget Spiralinis Sąsiuvinis A5 Dydžio Raštu Žurnalų Su Silikonu Padengti Spalvinga Ir Tampri, Nešiojami Kompiuteriai Su 40 Vidinių Puslapių

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €8.38 €23.28

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Į fidget sąsiuvinis vaikams yra puikus atostogų dovana!Pagamintas iš silikono ir popieriaus medžiagų, jame yra silikono juostelės lengva laikyti ir naudoti.Ji atitinka įvairių lengvatų ir leidžia fidgeting atsižvelgiant pažymi, arba doodling.

Produkto pavadinimas: Fidget Sąsiuvinis Vaikams

Gaminio medžiaga: silikonas + palaidų lapų popieriaus

Gaminio dydis: (vidut.)20*15 cm/7.87*5.91 cm

Produkto svoris: apie 250g

Paketų Sąrašo:

Fidget Sąsiuvinis Vaikams *1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Unikalus Fidget Nešiojamojo kompiuterio Dizainas: Atrasti naujų būdų, kaip būna susijusi su mūsų sąsiuvinis su silikono dangtelį puošia pressable kutas formų.Su trimis įdomus ir spalvingas macaron galimybių rinktis, šis universalus įrankis idealiai tinka mažinant stresą ir didinti kūrybiškumą.

2.Efektyviai Planą: Duokite savo vaikams gebėjimą efektyviai planuoti savo dieną į dieną veiklai su šiuo fidget sąsiuvinis.Notepad yra 40 vidinių puslapių ir tinkamo dydžio dizaino 20*15 CM/7.8*5.9 cm, leidžia jiems lengvai įrašyti kasdien studijų ir gyvenimo.

3.Lytėjimo Padidinti: Su tampri ir lytėjimo silikono juostos, tai fidget sąsiuvinis vaikams suteikia naują lygį jutiminį patyrimą.Nebus paspaustas, ištemptas, ir susukti gali padėti jums sumažinti stresą ir padidinti džiaugsmo gyvenime.

4.Vaizduotė uždegimo sistema: Maitina jaunus protus su fidget sąsiuvinis vaikams, kad skatina kūrybiškumą ir mažina stresą.Šios mokyklos dovana yra puikus atostogų, ir teikia įvairias jutimo veiklos laikyti vaikams užsiima ir pramogauti.

5.Labai patvarus: Pagamintas iš patikimų silikono ir popieriaus medžiagų, tai fidget sąsiuvinis yra garantuojama, kad bus tvirtas ir saugus vaikams.Jie gali drąsiai rašyti, piešti ir žaisti be baimės sąsiuvinis ašarojimas ar laužymas, užtikrinant neribotų pramogų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai