Sodo Paviljono trimatis Popieriaus Drožyba Pastaba Pad 3D Meno, Amatų Bloknotai Lipnūs lapeliai Office Raštinės Reikmenys, Dovanos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.06 €12.58

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Popieriaus Drožyba Pastaba Pad

Pritaikyti:

No

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Stilius:

Bloknotai


Aprašymas

Išskirtinį dizainą: Šis sodas paviljonas trimatis popieriaus iškirpti pastaba lentelė priima išskirtinį rankų darbo technologiją ir popieriaus iškirpti dizainas yra unikalus, kuri puikiai pristato pastatai, sodas pastaba, stalo, taip, kad žmonės gali mėgautis savo grožį, o jį naudoti.

Daugiafunkcinis: Tai trimatis popieriaus drožyba trinkelėmis sodo paviljonas gali būti naudojami ne tik kaip trinkelėmis, bet taip pat, kaip mažas ekranas lentelėje pateikti smulkių papuošalų ir kitų daiktų, kad padaryti jūsų gyvenimą daugiau spalvinga.

Tinka paskirties vietos: Tai sodo paviljonas trimatis popieriaus pjaustymo stalas naudoja kompaktiškas dizainas, lengva, turi būti pateikti įvairių nedidelių Erdvių, tokių kaip rašomieji stalai, indaujos, neužima daug vietos, patogus laikymas.

Rankų darbo: Šio sodo paviljonas yra pagaminti rankomis, kiekviena detalė buvo kruopščiai iškirpti, ir pastatai turi tikroviška poveikį, kuriame išskirtinį įgūdžius kūrėjai.

Ekologiškos medžiagos: Šis sodas paviljonas trimatis popieriaus iškirpti pastaba: lentelėje yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų popieriaus, bus ne sukelti taršą aplinkai, tačiau taip pat turi gerą dekoratyvinis efektas, yra tiek graži ir praktiška smulkūs namų apyvokos prekės.

Produkto pavadinimas: Nėra šviesos, nėra kalendorius, nr. pasta sodo paviljonas trimatis popieriaus pjaustymo padėklas

Gaminio spalva: Auksinė, raudona, mėlyna

Produkto svoris: 400g

Komplektą sudaro: 1PC be šviesos, be kalendorius ne klijais, Sodo Paviljonas trimatis popieriaus pjaustymo padėklas

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Have a nice day!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai