6pcs Šaldytuvas Atgal Magnetinio Mokyklos Stačiakampio Memo Pad 50 Lapų, Maisto produktų Tinkamumo vartoti Tearable Notepad Studentų Portable Home Office

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €15.49 €19.86

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Klijais Arba Ne:

No

Stilius:

Bloknotai

Modelio Numeris:

memo pad

Prekės Pavadinimas:

Hinmay

Pritaikyti:

No

Funkcija:

Kita

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Magnetizmas:

Taip


Aprašymas

Ypatybė:

1. Ką jūs gausite: Jūs gausite 6pcs memo pad.Jų aplink yra suprojektuoti su įvairių vaisių modelius, įskaitant braškių, arbūzų, apelsinų, granatų, bananų ir vynuogių, mielas ir patrauklus.

2. Atgal magnetinio: yra du Magnetiniai Skirtukai atgal Notepad, patogus naudoti.Jūs galite pridėti jį prie šaldytuvo, lentynų, ar virtuvės spintelės.

3. Tearable dizainas: užrašų knygelė priima belaidžio klijai, įrišimo, popieriaus nėra lengva nukristi ir lengvai neplyštų.Kiekvieną notepad turi 50 lapų, pakankamai jums naudoti tam tikrą laikotarpį.

4. Platus taikymas: Memo pad yra patogu rašyti įvairius pranešimus, pvz., dienos plano, užduočių sąrašu, krovinių duomenis ir pastabas, ir tt, kuris skatina studijuojant ar dirbant.

5. Rašyti sklandžiai: Mažas nešiojamas kompiuteris yra pagaminti iš popieriaus, pakankamai medžiagos, ji palaiko sklandžiai rašyti, pastabos yra aišku, nėra lengva sunktis.Jūs galite pasiimti su savimi visur, kur jums eiti.

Techniniai duomenys:

Spalva: Multi(kaip parodyta)

Medžiaga: Popierius

Lapų skaičius: 50 lapų

Dydis: Apie 213 x 90mm/8.39 x 3.54 colių(L x W)

Komplektą Sudaro:

6pcs x Memo pad

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai