Lakštai, Lipni Pažymi, Permatomas Annotating Pažymi, 300pcs Vandeniui Permatomų lipnaus lapelio, kempinėlės ugdymo Įstaigų Biblijos Knygos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.44 €5.06

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Mūsų Skaidrūs Lakštai Sticky Notes yra lengva dirbti su ir pagaminti iš vandeniui PET medžiaga.Galite klijuoti juos ant sienos, stalai, kompiuteriai, knygos, dienoraščiai, katalogus ir dokumentus, nepakenkdami jiems.Šios pastabos yra puikus kasdienio naudojimo ir organizavimas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Permatomas Sticky Notes

Medžiaga: PET

Nustatytas kiekis: 300PCS

Dydis: (vidut.)5*5cm/1.97*1.97 cm

Spalva: 50PCS* Moon Balta + 50PCS* Sūrio Spalvos + 50PCS* Rožinė Spalva + 50PCS* Jade Spalva + 50PCS* Mėnulis Naktį Spalva + 50PCS* Ryto Rasa Spalva

Pakavimo Sąrašas:

1 komplektas* Permatomas Sticky Notes

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Vartotojų: Mėgaukitės lengva darbo valdymas su šios skaidrios sticky notes.Jie suteikia pakankamai lipni pažymi, kad atitiktų jūsų poreikius, nes jie yra 300 pastabos.

2.Hidroizoliacijos Projektavimas: Mūsų Permatomi Sticky Notes hidroizoliacijos ir bus apsaugoti jūsų pastabas ilgą laiką!Mėgaukitės sklandžiai raštu nr. rašalo kraujavimas ir stiprus adhesiveness išlaikyti jūsų pastabas tvirtai vietoje.

3.Tarnauti Ilgą Laiką: Pasirinkti mūsų Permatoma Lipni Pažymi, kad yra sukurti siekiant pasiūlyti darnaus pastaba-atsižvelgiant patirtis.Pagaminti iš vandeniui PET medžiaga, jie garantuoja, stiprus ir tvirtai, be blukimas.Plius, jie yra daugkartinio naudojimo, teikiant ilgaamžiškumą ir gerą ranką jaustis ilgesnį naudojimo.

4.Patogus Šalinimas: pasižymėti pastabas apie mūsų permatomas sticky notes su nuimamu klijų.Jokių ženklų kairėje puslapyje arba užsisakyti!Pakeisti tiek kartų, be ašarojimą lapų arba lapai.

5.Platus Naudoti: Ar jums reikia pasižymėti pastabas, priminimus ar idėjų, šių permatomas sticky notes puikiai tinka bet kokiai progai.Jūs galite naudoti juos į darbus, mokyklas, ir namus, ir klijuoti juos ant sienos, stalai, kompiuteriai, knygos, dienoraščiai, katalogus ir dokumentus.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai