A5 Savaitės Mėnesio Mokykliniai Reikmenys Tikslus Verslo Biuro PU Odos Vyrai Moterys Savivaldos Planuotojas Sąsiuvinis Įprotis Vidinės Kišenės

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €14.71 €18.87

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

NĖRA

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Kasdien planuotojai

Dangos Medžiaga:

Oda

Prekės Pavadinimas:

Hinmay


Aprašymas

Aprašymas:

【Kruopščiai Suprojektuoti Išdėstymas】Šio nešiojamojo kompiuterio funkcijos dot tinklo išdėstymas.Šis išdėstymas gali sutalpinti į jūsų poreikius, piešimo, rašymo, planavimo ir įrašymas, padaryti jūsų pastabos ir planus daugiau organizuota ir tvarkinga.

【Praktiškas ir Madingas】mados ir profesionalus dizainas išsiskiria poliruoto išvaizdą, todėl tinka biuruose, konferencijų salės, ar asmeniniam naudojimui.Savo dizainą, todėl jis tinka verslininkams, laisvai samdomų vertėjų, mokiniams, jų tėvams, ir tiems, kurie nori palaikyti tvarką ir produktyvus.

【Mėnesio ir Savaitės Planavimo】notepad ateina su specialius puslapius, už mėnesio ir savaitės planavimas.Jūs galite lengvai planuoti savo savaitės ir mėnesio tikslų, uždavinių ir tvarkaraščius, padeda geriau organizuoti savo laiką ir pagerinti savivaldą.

【Kokybės Medžiagų,】 Šį kompiuterį naudoja kokybės popieriaus ir patvarus padengti medžiagomis, užtikrinant ilgalaikį naudojimą.Nesvarbu, ar jūs naudojate jį namuose, biure ar kelionės metu, ji teigia, kad nešiojamojo kompiuterio puikios būklės.

【Plačiai Naudojami】be tarnauja kaip planuotojas ir nešiojamojo kompiuterio, jis gali būti naudojamas kaip leidinys,sketchbook, ar aof rašyti įkvėpimo, kuris variousand įrašymo tikslais.

Specifikacija:

Medžiaga: dalin popieriaus, PU

Spalva: Juoda+Raudona, Juoda+Žalia

Matmenys(apytiksl.):(L x W)215 x 150mm/ 8.46 x 5.91 colių

Numeris: 120sheets/ 240pages

Pakuotė:

1 VNT x grafiką knyga

4 VNT x lipdukai

Pastaba:

1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2.Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai