Mielas Sticky Notes 1280 Lapų (64 Vnt.) Mini Gyvūnų Lipni Pažymi, Juokinga, Lipni Memo Pad Spalvinga

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €12.95 €21.96

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Mielas Sticky Notes 1280 Lapų (64 Vnt.) Mini Gyvūnų Lipni Pažymi, Juokinga, Lipni Memo Pad Spalvinga

[Super Value for Money]:Mes teikiame viso 1280 lakštai, lipni pažymi, 8 skirtingų modelių.Galite naudoti sticky notes tokia didele suma, pastabos, biuro raštą, pranešimą ilgą laiką.

[JUOKINGI IŠVAIZDA]: self-adhesive pažymi, funkcija ryškių spalvų ir unikalaus eksterjero dizaino.Mes siūlome jums pastabos 8 mielas įvairių gyvūnų modelius (black cat, varlė, triušių, panda, vėžlys, kiaulių, dramblys ir antis), kuris yra labai įdomus ir gana.Galite naudoti įvairius užrašus, jei norite būti įvairios pastabos.Šių sticky notes, įsitikinkite, kad pridėti šiek tiek įdomus į savo gyvenimą!

Lengva klijuoti ir pašalinti: lipnios nuo nugaros leidžia sticky notes lipnių popieriaus prilimpa beveik prie bet kokio objekto.Be to, šie Stiky Pastabos yra taip pat lengva pašalinti.Tuo pačiu metu, nėra jokių klijų likučių bus paliko, kai jūs pašalinti lipni pastaba knygą iš savo knygos, pvz.

[Sklandžiai rašyti]: lipni pastaba padas yra pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus medžiagų.Tai yra sklandžiai ir nėra lengva pertrauka, todėl jūs galite rašyti skysčio ir greitai.

[WIDE NAUDOJA]:praktinis pastaba pad yra mažas.Su savo patogiai dydžio, galite imtis šių stiky pažymi, kišenėje ar rankinėje.Todėl jūs galite naudoti ją ne tik biurui, biuras, memo, bet taip pat kaip namuose, šaldytuvas magnetas.Taip pat galite jį pasiimti ne dėl staigių ir netikėtų atvejų.

dydis:8 x 5cm

Medžiaga:Popierius

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

64 x Sticky Notes(8 skirtingų modelių,kiekvienas už 8 vnt.)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai