M17F Leidinys Sąsiuvinis su kodiniu užraktu Marmuro nešiojami kompiuteriai su Derinys Užraktas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.78 €4.27

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

M17F5AC1108415

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Kokybės Medžiaga: Mūsų marmuras su užraktas, pagamintas iš kokybiško popieriaus, vienodas absorbcijos geras lygumą ir stiprios vandens pasipriešinimą.Knygos viršelio yra pagamintas kokybės minkštos PU odos, atsparus vandeniui ir patogūs paliečia.

Privatumo Apsauga: Tai derinys užraktas 0-9 trijų skaitmenų derinys, daugiau nei 600 skaitmenų slaptažodį derinys, gera konfidencialumo, lengva nustatyti jūsų slaptažodį, nešiojamojo kompiuterio, parašyti savo mintis užtikrintai.

Žymos & Rašiklio Poziciją Dizainas: Mūsų marmuro turi mąstantis žymas ir rašiklio laikiklis dizaino.Nereikia pirkti papildomos žymos.Patogioje rašiklio laikiklis dizainas, nešiotis jį su notepad.

Daugkartiniai Vidinį Puslapį: Daugkartinio naudojimo dizaino, po vidinio puslapyje yra naudojami, jie gali būti visiškai imti ir pakeisti naujais ir toliau naudoti.Tinka A5 dydžio vidinis puslapio dydis, vidinis puslapis yra 6.88x9.05in.

Multi-purpose: Jūs galite įrašyti savo mintimis ir patirtimi.Jis gali būti naudojamas pastaba knygos, kūrybos knyga,, namų knygą, ir ji taip pat gali būti naudojami dėl graži dovana jūsų gimtadienis, mokyklos baigimo ir kitomis progomis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Oda, Popierius

Spalva: Geltona Žalia Mėlyna Rausva, Pilka

Pakuotės Svoris: apytiksl.400g

Dydis: apytiksl.17.5x23cm/6.88x9.05in

(Daugiau Dydžio, Išsamiai, Prašome Žr. Nuotrauką.)

Komplektą Sudaro:

1Pc x Sąsiuvinis

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai