(Logotipas Gali Būti Išgraviruotas) A7 Kišenėje Sąsiuvinis Su Magnetine Sagtimi, Animacinių filmų Ledger, Vaikų Notepad, Memo, Kelionių Žurnalas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €16.65 €23.45

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

SZXCN

dydis:

14*10*2cm

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris:

kAJIE 23103

Svoris:

190g

Vidinių Puslapių:

96 Lapai, 192 Puslapių


Aprašymas

Vieno nešiojamojo kompiuterio taip pat gali būti graviruotas su logotipu, kurie gali būti dalies, vardas, paprastas modelis, logotipas ir pan.Jūs galite palikti mums žinutę ir mes pasistengsime atvaizdavimo jums patvirtinti.

Mes naudojame bubble wrap paketas, maišeliai, pakavimo, kuri nėra lengva guzas.

Sutirštės knyga: Pasirinkti 80g akių apsauga popieriaus norėdami apsaugoti studentus " regėjimas.Popierius yra geros kokybės ir rašo sklandžiai.Yra 96 vidinių puslapių (192 psl.), kuris gali būti parašytas ant abiejų pusių be rašalo kraujavimas.

Hard cover: Labai geras atsparumas vandeniui, geras atsparumas vandeniui poveikį, gali apsaugoti vidinių puslapių sugadinti.Išvengti įbrėžimų ir padaryti jūsų nešiojamojo kompiuterio ilgiau.

Animacinių filmų forma: animacinių filmų morkų formos magnetinių sagčių dizainas ne tik tvirtai užima nešiojamojo kompiuterio, bet taip pat padidina estetika ir skatina norą rašyti ir filmuoti.

Galima su jumis: A7 (14*10*2cm) mažų notepad, gali būti perkeltas į kišenę ir įrašyti savo gyvenimo, bet kada ir bet kur.

Padengti atspausdintas logotipas: Lazeriu graviruotas padengti logotipas gali būti pritaikytas sąsiuvinis, todėl unikalus.

Gali būti naudojamas kaip kelionės dienoraštis

Gali būti naudojamas kaip namų pažymi,

Gali būti naudojamas kaip kasdienis memo

Taip pat galite įrašyti savo pavasario, vasaros, rudens ir žiemos realiu laiku

užšaldyti gyvenimą ant popieriaus

Išlaikyti gražių prisiminimų šiuo

kai mes pažvelgti atgal į praeitį

Dirželį ir atidarykite pastabos

Sprogo laimė teka į mano širdį,

Ji taip pat lydės laikas

Atnaujinimų, nuolat poskonis.

Patarimai:

Storas sąsiuvinis; sąsiuvinis A7; sąsiuvinis 2023; rankų žurnale; dienoraštis; nešiojamas; sąsiuvinis mergaitėms; studentų sąsiuvinis; verslo sąsiuvinis; darbo žurnalas

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai