3D Memo Bloknotai Mielas Lipni Pastaba Pad Patogumui Lipdukų Popieriaus Drožyba Meno Mielas Popieriaus Drožyba Meno Sticky Notes Knyga Knyga

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €23.37 €44.94

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Mūsų 3D memo bloknotai funkcija aukšto tikslumo graviravimas, puikiai tinka naudoti tiek kaip sticky notes ir žymos.Atsipalaiduoti ir de-stresas, o naudojant šį novatorišką notepad.

Pavadinimas: 3D Lipnūs lapeliai

Gaminio medžiaga: specialus popierius

Lygis: 150 lygių

Gaminio dydis: apie 9x9x5.2cm

Svoris: apie 220g

Sąrašas:

3D Memo Pad x1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Geras Patvarumas: Dėka savo didelio tikslumo graviravimas ir varžtų fiksavimo, tai 3D Memo Pad nėra lengva deformuoti arba palūžti.Jo specialaus popieriaus medžiagos užtikrina lengva ašarojimas nesulaužant.

2.Padidinti Jūsų darbo Našumą: Optimizuoti savo darbą ir laisvalaikį naudojantis universalus 3D Memo Pad.Naudoti kaip sticky notes ir žymas ženklas svarbus puslapius, ar įrašyti savo skaitymo patirtį už sklandų perėjimą į kitą skaityti.

3.Meno 3D Memo Pad: Mėgautis, atsipalaiduoti ir de-stressing patirties su šia gražus ir praktiškas memo pad kuris turi rinkti ir atminimo svarbą.

4.Universalus Naudojimas: Puikiai tinka spicing iki savo kambarį, studijų, mokyklų ar įstaigų darbo stalo, tai memo pad yra idealus įrankis atskleis savo kūrybiškumą ir įkvepiančios inovacijos.

5.Geros Dovanų Pasirinkimą: Su įvairiausių spalvų ir formų, kiekvienas puslapis pagarbą kitam, kurti įtaigus vaivorykštės efektą.Idealiai tinka dovanų tikslas-tėvai, mėgėjams, vaikams, ir draugams Valentino Diena, jubiliejus ar gimtadienis.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai