3D Drožyba Meno Notepad Ašara Toli Katytė Skulptūra Ašara Toli Katytė Skulptūra 3D Triušis Juostelę Popieriaus Pjaustymo Menas "PASIDARYK pats" Apdaila

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.41 €6.78

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Spausdinti mielas siluetai, tai aukščiausios kokybės mygtukai leidžia jums įrašyti ir priminti sau svarbių dalykų.Ne-lazdas sticky notes nuplėšti palikti mielas triušis, todėl tai puiki dovana kiekvienam, savo gyvenimo, kuris myli, mielas ir funkciniai priedai.

Specifikacija.

Gaminio medžiaga: popierius

Produkto svoris: ≈100g

Gaminio Dydis: (vidut.)9*4.8*4.8 cm/3.54*1.89*1.89 cm

Puslapių skaičius: ≈160

Paketas, sąrašas.

Katytė Sticky Notes*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Meno 3D Triušis Notepad: Su Meno 3D Triušis Notepad.Nuplėšti kiekvieno puslapio ekranas cute bunny siluetas kaip mažas darbelis.Puikiai, kaip žymą arba darbastalio apdaila, šį notepad prideda touch kūrybiškumo į savo kasdienį gyvenimą.

2.Pasirinkta Medžiaga: 3D Triušis Trinkelėmis Notepad pasigirti šviesus, gyvas spalvas, kad nebus išnyks iš aukščiausios kokybės kortelės.Jo unikalus stilius mielas triušiai daro tai puikūs dovana ir malonus naudoti rašydami.

3.Didelis Mobilumas: atsisveikinti su užmaršumas ir disorganization su 3D Triušis Trinkelėmis Notepad.Įrašyti ir lengvai pasiekti svarbių užduočių ir idėjų, bet kur, bet kada su šios dekoratyvinės ir labai funkcionali., užrašinę.Jo kompaktiškas dydis leidžia lengvai mobilumo.

4.Sumažinti Stresą ir su Kiekviena Ašara-Off: Atidengs mielas, 3D triušis, kaip jūs nuplėšti kiekvieną non-stick lipni pastaba dėl 3D Triušis Trinkelėmis Notepad, puiki streso mažinimo žaislas, skirtas trumpas žemyn pastabas ir idėjas.

5.Puiki Dovana: Gydyti savo artimuosius ar kolegas unikali 3D Triušis Trinkelėmis Notepad.Tai ypatinga dovana yra ir puikiai tinka kasdieniam naudojimui, todėl išmintingas ir nepamirštamas pasirinkimas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai