Žurnalinė Nešiojamieji Kompiuteriai Aliejaus Tapybai Padengti Darbą Leidinys Su Rašikliu Arba Žymą Nešiojamas Dienoraštis Patvarus Leidinys Knyga

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €15.06 €33.46

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Leidinys Nešiojamieji Kompiuteriai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Užfiksuoti savo mintis ir idėjas mūsų vidutinių žurnalinė nešiojamiems kompiuteriams.Naftos tapyba padengti prideda touch meniškumą, o siūlės-lock privalomas išlaiko puslapių saugus.Aukštos kokybės popierius atlaiko sunkiųjų naudoti ir apkrovas, todėl tai daugiau nei tiesiog notepad.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: popierius

Produkto svoris: ≈600g

Gaminio Dydis:

Notebook:(vidut.)18*13cm/7.09*5.12 cm

Juostos:(vidut.)200*1.5 cm/78.74*0.59 cm

Lipdukas:(vidut.)7.5*7.5 cm/2.95*2.95 cm

Žymos:(vidut.)15*4cm/5.91*1.57 cm

Paketas, sąrašas:

Rašiklis rinkinys:

sąsiuvinis*1

juosta*2

lipdukai*16

rašiklis*1

rašalo maišelį*6

arba

Žymą nustatyti:

Sąsiuvinis*1

Juosta*2

Lipdukai*16

Žymos*30

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Meninė Raiška: naftos tapyba padengti šio žurnalinė sąsiuvinis yra vizualiai gydyti, kad demonstruoja žavesio ir kūrybingumo str.Tekstūruotos paviršių ir baigti pridėti savo elegancijos.Aukštos kokybės puslapių, puikiai tinka rašyti, piešti, piešti eskizus, arba doodling, leidžia išreikšti save unikalus ir kūrybiškai.

2.Patogu ir Praktiška: Mėgaukitės meno ir raštu su mūsų vidutinio dydžio žurnalinė užrašų knygelės, kuri leidžia jums įrašyti savo minčių ir įkvėpimo, bet kada, bet kur.Mūsų nešiojamieji kompiuteriai yra lengva nešiotis ir patogu jums imtis su jumis.

3.Besiūliai vartyti: Patirti pasitenkinimą mūsų top-of-the-line žurnalinė nešiojamiems kompiuteriams.Su 360 laipsnių vartyti ir ekspertų siūlė-lock privalomas, puslapiai niekada iškristi.Luxuriate baudos kūrinys, kuris užtikrina ilgaamžiškumą ir nepriekaištingos kokybės mūsų nešiojamieji kompiuteriai.

4.Saugi Medžiaga: Mėgautis sklandžiai ir puikus rašymo patirtį su mūsų žurnalas, nešiojami kompiuteriai, pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų.Featuring rašalo nepralaidi ir išnyks atsparus puslapių su stipriais apkrova, popierius gali atlaikyti bet kokį rašyti slėgio.

5.Unikali Dovana Idėja: Mėgautis išskirtiniu dar praktiškai meno forma su mūsų žurnalinė sąsiuvinis.Meistriškai su išskirtinį dizainą, tai yra meno kūrinys ir notepad ne vieną kartą.Jo žavingas dovanų dėžutėje yra puikus high-end pristato studentams ir literatūros mėgėjai.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai