China Sąsiuvinis Grįžtamasis Futbolo Modelio Sąsiuvinis su Spyna ir Raktais, Dienoraštis, Leidinys Kelionės Sąsiuvinis Dienoraštis Vaikams ir Suaugusiems

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €8.80 €18.72

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Feature3:

Dienoraštis

Kilmės:

Žemyninė Kinija

feature7:

dienoraštis mergaitėms

feature9:

dienoraštis moterims

feature10:

dienoraščio užrašų knygelės

Feature1:

nešiojami kompiuteriai vaikams

feature8:

dienoraštis vaikams

feature6:

dienoraštis su spyna ir raktais

Feature2:

nešiojamieji kompiuteriai mergaitėms

Feature4:

dienoraštis leidinys

Feature5:

dienoraštis su užraktas


Aprašymas

Aprašymas

Šis china sąsiuvinis yra skirtas kūrybinis stilius, ir dangtis naudoja grįžtamasis blizgančiais projektavimo gauti įvairių modelių prakeiktas blizgučiai.Su spyna, siekiant užtikrinti jūsų privatumą ir saugumą.Su šiuo sąsiuvinis, rašymo, įrašų, arba išdėstymo planai bus savotiškas laimės.

Savybės

-Spalva: Žalia

-Medžiaga: Popierius, china

-Dydis: Apie 21.00X14.00X1.65cm/8.25X5.50X0.65in

-Grįžtamasis blizgančiais viršelis: padengti naudoja grįžtamasis blizgančiais dizainas, ir įvairių modelių yra gautas apversti blizgučiai.

-Su spyna dizainas: Apsaugoti savo paslaptis, veiksmingai apsaugoti privatumą, ir išvengti, kad jų nepamatytų kiti ir kiti.

-Premium kokybės popieriaus: popieriaus lapas yra lengva rašyti ir nėra lengva sunktis rašalo, suteikti jums su gera patirtis.

-Nešiojamojo kompiuterio diktofonas: Jūs galite rašyti įdomių istorijų, šis sąsiuvinis, gražių akimirkų, ir laimingas ar liūdnas nuotaikas.

-Plačiai naudoja: Naudojamas kaip mokymosi nešiojami kompiuteriai, biuro bloknotai, priminimus, norėčiau, nešiojamieji kompiuteriai, ir tt., tinka vaikams ir suaugusiems.

1 x Dienoraščio sąsiuvinis su spyna ir raktais

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai