Darbotvarkės Planavimo Dvi pusės Kompensuoti Popieriaus Dienos Ir Savaitės Organizatorius Sąsiuvinis darbų Sąrašas Planuotojas Su Dukart Vielos Spiralės Privalomas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €8.64 €17.28

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Savaitinis Planavimas

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

Savaitės Planuotojas yra pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus medžiaga, ji jaučiasi patogiai vertus, yra mažas ir lengvas, lengvai telpa į portfelį ar nešiotis rankinėje, lengva naudoti.

Savybės:

1. Tai daugiau stilingas ir patrauklus, su lanksčia atveju ir tvirtas dviejų vielos privalomas.

2. Jis ateina su mėnesio ir savaitės planavimo puslapius lengva metinis planavimas ir tvarkaraščių.

3. Jis gali būti naudojamas įrašyti savo pareigas, veikla ar įvykiai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 2023 Planuotojas

Medžiaga: popierius

Dydis:

Viršelis: Apie 15.8*21.7*1.5 cm/6.22*8.54*0,59 colių

Vidinis puslapis: Apie 14.8*21cm/5.83*8.27 colių

Iš viso puslapių: 72 lakštai

Pakavimo Sąrašas:

1*Kasdien Planuotojas 2023

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[ Aukštos kokybės Medžiagų], Lengva naudoti, Savaitės Planuotojas yra pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus medžiaga, ji jaučiasi patogiai vertus, yra mažas ir lengvas, ir lengvai telpa į portfelį ar nešiotis maišelį.

2.[ Veikia Puikiai Produktus ] 2023 Planuotojas yra tinkamas vežti aplink, tai daugiau stilingas ir patrauklus, su lanksčia atveju ir tvirtas dviejų vielos privalomas, skirtos su lapais ir sodriomis spalvomis.

3.[ 2023 Mėnesio Planuotojas ] Ji ateina su mėnesio ir savaitės planavimo puslapius lengva metinis planavimas ir tvarkaraščių, Dienos Planavimo 2023 data yra nuo sausio iki 2023 m. gruodžio 2023, patogus planavimo ir stebėjimo ištisus metus.

4.[ Suprojektuoti su Įkvepiantį Citatos ] 2023 Mėnesio Plannermarks švenčių puslapyje, kad jūs nepraleisite nė vienos svarbios šventės, ji turi įkvepiantį citatos, kiekviename puslapyje jus pilnas aistros kiekvieną dieną., skirtas rašyti pastabas ar darbų sąrašus.

5.[ Gražių Metu ] Darbotvarkės Planavimas yra sukurta daug pamušalu rašyti erdvėje, jis gali būti naudojamas įrašyti savo pareigas, veikla ar įvykiai, tinka dovanų duoti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai