2024 Savaitės Planuotojas Spiralės Privalomas Premium 2024 Planuotojas, Kalendorius 2024 Planuotojas Tvirtas Hardcover

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €11.11 €17.36

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

2024 Savaitės Planuotojas Spiralės Privalomas Premium 2024 Planuotojas, Kalendorius 2024 Planuotojas Tvirtas Hardcover

EFEKTYVUS PLANAVIMAS 2024 m.: Šio nuostabaus gėlių-apima planavimo veiksmingai planus savo savaitės & mėnesio tvarkaraščių nuo sausio 2024 m. gruodžio 2024. Patogaus dydžio, todėl jį lengva nešiotis, padėti jums įgyvendinti savo įsipareigojimus laiku.

MĖNESIO TIKSLŲ & KALENDORIUS APŽVALGA: Kiekvieną mėnesį interneto puslapius aiškiai pademonstruoti apžvalga ir siūlo asmeninės pastaba skyriuje.Įtraukti tikslų mėnesį jus motyvuoja nuolat, o nuoroda į kalendorių praeities ir vėlesnius mėnesius aids vertinant praeities veiklą ir ateities planus veiksmingai.

IŠSAMIĄ SAVAITĖS PLINTA: Šią planuotojas leidžia nuodugniai maketą savo išsamią savaitės priemonės, įskaitant susitikimus, renginius, terminai ir t. t.Jis ateina iš anksto paruošta su švenčių dienomis, siekiant padėti jums prisiminti svarbias datas ir dalyvauti visą dieną sekimo aiškiai savaitės vaizdas.

FUNKCINĖS INFORMACIJOS iš pirmo ŽVILGSNIO: planuotojas ateina su daugybę funkcijų - Greiti Informaciją, Kasmet Apžvalga, Išradingas, Kalendoriai, Šventės, Julian Datos - visi ant storesnis, aukštos kokybės popieriaus.Tvirta dviejų vielos privalomas, jį turi visi kartu, visiškai su stilingas užapvalintais kampais, pridedant prie savo apeliacinį skundą, ir užtikrinti, jokių įbrėžimų.

ELEGANTIŠKAS IR PATVARUS DIZAINAS: gėlių-įkvėpė viršelio dizainas prideda stilingas ir modernus nuojauta, kad šis planuotojas.Lankstus ir tvirtas dangtelis, kartu su stipriu dviejų vielos privalomas užtikrina ilgaamžiškumą, pridedant gyvumo į savo dienos planavimo procesas.Suapvalinti kampai užtikrinti saugią ir estetinę krašto.

pastaba: Ateina su žymas, tvirtas dangtelis, aukščiausios kokybės popierius, atgal kišenės, nugaros kišenės, stiprus dviguba viela privalomas

dydis: 15.5 x 21.5 cm

Medžiaga: Popierius

spalva: Kaip Parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x Leidinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai