Biudžeto Knygos Planuotojas Namų Finansavimo Sekimo Ir Bill Mokėjimo Organizatorius 57-page Dvipusis Išlaidų Tracker Sąsiuvinis Finansų

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €13.00 €20.00

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Sekti savo biudžeto ir ugdyti gerus įpročius su mūsų patogiai vertus jausmas Biudžeto Planuotojas.Su lankstumo įrašymui pradėti nuo bet kurio mėnesio ir laiką, šis planuotojas yra puikus tiems, kurie nori kontroliuoti savo finansus.Daro puiki dovana draugams ir šeimos nariams!

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 12 mėnesių neterminuotos biudžeto planuotojas

Medžiaga: popierius

Gaminio Dydis: apie 8.5x11 cm (21.58x27.9cm)

Puslapiai: 57 puslapių atspausdinta ant abiejų pusių

Pakavimo Sąrašas:

1pc 12 mėnesių neterminuotos biudžeto planne

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari Medžiaga: Šis 12 mėnesių neterminuotos biudžeto planavimas yra reikiamo dydžio, kad suteikti jums geriausias rašymo patirtį, su tvirtos medžiagos ir patogus rankoje jausmas.Popieriaus ir dangtis yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, yra patvarus ir neįveikiama.

2.Finansų Planavimas Kompanionas: Pasiekti finansinę sveikatingumo naudodami šį 12 mėnesių neterminuotos biudžeto planuotojas, organizuoti savo pajamas, išlaidas, santaupų, tikslų, ir daugiau.Imtis kontroliuoti savo finansus ir efektyviai paskirstyti savo pinigus, į šviesesnę finansinę ateitį.

3.Lanksti Laisvės: Mūsų neterminuotos biudžeto planuotojas leidžia jums stebėti išlaidas, bet kuriuo metu, nes ji nėra apibrėžta dienų.Eiti per gyvenimą su jokių apribojimų savo planus.Patirtis laisvę valdyti savo finansus savo sąlygas.

4.Geri Įpročiai: Iki sekti savo išlaidas naudodami mūsų 12 mėnesių neterminuotos biudžeto planuotojas, jums sukurs gerus įpročius, finansų valdymo ir niekada praleidote mokėjimo.Net užimtas arba sunkiais laikais, ji saugo jus organizuotas ir padeda jums planuoti savo tikslus, užtikrinant, be streso finansus.

5.Naudinga Dovana: Su mūsų 12 mėnesių neterminuotos biudžeto planuotojas, padėti savo artimuosius, išsaugoti ir tvarkyti savo finansus veiksmingai.Tai puiki dovana, kuri rodo jūsų priežiūra ir rūpestis dėl savo finansinę gerovę.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai