Sticky Notes Mielas Laukinių Palaidų Lapų Pažymi, Tuščias įrašas Raštinės reikmenys Atliekų Pagalvėlės Užsakymas Popieriaus Kūrybos Pastaba Lipdukas Žodis Kortelės Trinkelėmis T1B0

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €0.21 €0.34

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris:

Nešiojamų Žodis Knygos Bloknotą

Stilius:

Bloknotai


Aprašymas

Produkto Aprašymas:

1. Produkto pavadinimas: Nešiojamų Notepad, Nešiojamų Žodis Knygos Bloknotą

2. Gaminio dydis: 50pcs, dydį, ši pastaba knyga yra maždaug 7x4x2.3cm/2.76x1.57x0.91 cm.

3. Produkto stilius: Pastaba pad

4. Gaminio spalva: Geltona, žalia, mėlyna, rožinė, oranžinė, balta

5. Medžiaga: popierius

Produkto savybės:

1. Išskirtinį ir Nešiojamieji: Šis nešiojamas funkcijų, kompaktiško dizaino, todėl puikiai atlikti aplink.Jis yra mažas ir lengvas, ir gali būti pateikiami kišenėje, rankinėje ar piniginės sekti įkvėpimo ir svarbius klausimus bet kuriuo metu.

2. Daugiafunkcinis dizainas: sąsiuvinis priima palaidų lapų dizainas, kuris gali lengvai pridėti, perkelti arba ištrinti puslapiuose, todėl jį patogu ir greita.Tuo pačiu metu, ji taip pat turi kortelę, pavyzdžiui, dizaino, kur kiekvienas puslapis gali būti savarankiškai priimtus kaip kortelių, todėl lengvai prisijungti arba bendrai naudoti bet kuriuo metu.

3. Mielas ir Kūrybos Išvaizda: išvaizda sąsiuvinis priima ryškių spalvų, pridurdamas, energinga ir miela atmosfera.Ne tik praktiška, ji taip pat gali tapti mados aksesuaras ar mažą dovanėlę.

4. Aukštos kokybės medžiagos: nešiojamas kompiuteris yra pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus ir ekologiškos medžiagos, kuri yra glotni ir ilgaamžiai, ir raštu sklandžiai.Tuo pačiu metu, išvaizda medžiaga yra tvirtas ir patvarus, kuri gali atlaikyti ilgalaikį naudojimą ir trinties.

Dėmesio:

1.Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, ir nekilnojamojo spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje.

2.Dėl vadovo matavimo, dydis gali turėti klaida kelių centimetrų

Vežimą sudaro:

1 vnt Pastaba pad

Ačiū už jūsų dėmesį, Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai