Pinigų Paketas Rišiklio A7 Macaron Spalva Pinigų Rišiklio Organizatorius Pinigų Palaidų Lapų Patvarus Pinigų Rišiklio Nešiojamų Biudžeto Rišiklio

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.35 €19.90

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Pinigų Rišiklio Organizatorius Pinigų

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Puikiai dydžio, kad tilptų jūsų krepšyje ar kišenėje, taip pat vandens ir neteplios, užtikrinti jo ilgaamžiškumą.Su savo lankstus dizainas, jums gali reguliuoti storis ir turiniui, apskaitos knygos, kad atitiktų jūsų poreikius.Jis net yra kišenė laikyti savo kredito arba narystės korteles.

Specifikacija:

Pavadinimas: Pinigų Paketas Rišiklio

Audinys: Aukštos kokybės kaklaraištis dažyti PU odos

Svoris: A7 | Apie 128 g

Paketas, sąrašas:

1*Pinigų Paketas Rišiklio

8*užtrauktukas krepšys

1*lipdukas raidė

12*Biudžeto Kortelės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Madingas Dizainas: Su mados dizaino, kuris reikalauja dėmesio, mūsų Pinigų Rišiklio Organizatorius Pinigai macaron spalvų, yra žaismingas būdas patenkinti savo specifinius poreikius.Praktiškas ir lengvas, šis kelionių organizatorius yra puikus lauke.

2.Nešiojamų ir Efektyvus: Mūsų Pinigai Rišiklio Organizatorius Pinigų yra kompaktiškas ir nešiojamas, tokio dydžio, kad tilptų jūsų krepšyje ar kišenėje.Jis leidžia jums patogiai įrašyti išlaidas ir pajamas lauke, padėti jums valdyti savo finansus, su lengvumu.Likti ant savo biudžetą ir sutaupyti bet kada, bet kur.

3.Ideali Apsauga: pinigų rišiklio organizatorius pinigų yra pagamintas iš aukščiausios kokybės vandeniui medžiagų, kad atsispirti vandens purslų ir dėmes.Jūs galite naudoti ją užtikrintai bet kokiomis oro sąlygomis.Patvarus ir lengva valyti, ji suteikia ilgalaikę apsaugą jūsų pinigų.

4.Pritaikyta Organizacija: Mūsų pinigai rišiklio organizatoriaus funkcijos palaidų lapų dizaino, kuri leidžia jums pritaikyti ir koreguoti ją taip, kaip tu nori.Galite be vargo pašalinti ar pridėti puslapius, kad atitiktų jūsų apskaitos poreikius, suteikia jums lankstumo, palaikyti tvarką savo sąlygas.

5.Kortelės Lizdas Dizainas: pinigų rišiklio organizatorius turi banko kortelės lizdo viduje padengti, kurios yra patogu naudoti, kai apskaitos.Taip pat galite saugoti savo kredito kortelė arba narystės kortelę į kortelės lizdą, todėl lengva juos pasiekti bet kuriuo metu.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai