Akrilo Kalendorius Montavimo Aišku, Sausas Ištrinti Lenta, Montavimas, Planavimas Pastaba Lenta Su 6 Spalvų Žymekliai Darbų Sąrašas Darbalaukio Aišku

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €5.34 €15.70

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Organizuoti savo dieną su mūsų tvirtos akrilo kalendorius.Taupykite popierių ir likti eco-friendly.Su lipnios kabliukų ir baltą virvelę, šis kalendorius yra daugiafunkcinis ir dėvėti, atsparus vandeniui.Išlaikyti savo gyvybę, kad neprarandant stiliaus su mūsų akrilo kalendorius.

Savybės:

Produkto Pavadinimas: Akrilo Planuotojas Memo Pad

Svoris: 195g

Gaminio dydis: 30*20cm/11.81*7.87 cm

Medžiaga: Akrilas

Įpakavimas: KT valdyba

Šiltas patarimai:

1. Dėl monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, kai kurios nuotraukos prekes gali turėti šiek tiek spalvų skirtumas, spalva natūra turi dominuoti!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas!

Sąrašas:

Montavimo akrilo planuotojas *1

Lipnios kabliuko *1

80cm baltos spalvos virvelės*1

Rašiklis*6

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pakelti Savo Planavimo Žaidimas: Pasiekti efektyviau ir produktyviau, gyvenimo būdas, mūsų akrilo savaitės planavimo organizatorius.Pirmenybę užduotis ir prisiminti svarbias datas, su lengvumu.Pakelti savo planavimo žaidimas.

2.Tvarus Sprendimas: Šio akrilo kalendorius gali būti ištrinti bet kuriuo metu, sutaupyti popieriaus ir sumažinti atliekų.Jis ateina su 6 lenta, rašikliai, įvairių spalvų, todėl patogu įrašyti ir keisti savo planus.

3.Puikus Kokybės: Mėgaukitės ilgalaikį našumą šį pastebimas kalendorius, pagamintas iš aukščiausios klasės akrilo medžiagos.Ne tik jis labai patvarus ir dėvėti, atsparus, tačiau jo paviršius leidžia sklandžiai rašyti ir lengvai trinti, užtikrinti optimalų našumą už metus į priekį.

4.Paprasta Taikyti: Sukurti savo idealus tvarkaraštis su mūsų akrilo kalendorinių kad yra reguliuojamas, kad tilptų jūsų asmeninio skonio ir erdvės reikalavimus.Su lipnios kabliukų ir baltą virvelę, įrenginys yra lengvai ir nebus pažeisti jūsų sienos.

5.Daugkartinio Naudojimo: Ne tik už savo savaitės darbotvarkę, mūsų akrilo kalendorius daro ideali priemonė įrašymo nuotaika, pasiūlymų ir jausmus.Atrasti sustiprintas kūrybiškumas, bendravimas ir bendravimas, o pridėti šiek tiek įdomus į kasdienį gyvenimą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai