Didelis Pilis, 3D Notepad Popieriaus Skulptūros Kūrinys "PASIDARYK pats" Pastaba Lipni Originalumas Architektūros Meno Kūrybos Pastaba Retro Pastatas Ne J8Z7

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €15.09 €25.15

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Specifikacija

Pavadinimas: Big Pilis, 3D Kalendorius Sticky Notes

Medžiaga: aplinkos apsaugos popieriaus

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: 8*8*5.5 cm/3.14*3.14*2.16 cm

Puslapiai: 180

APRAŠYMAS

KŪRYBOS KALENDORIUS: Kai naudojate 3D kalendorius, užrašinė, kaip non-stick sticky notes ir kalendorius yra nuplėštas, modelis Europos Didysis Pilies pastatas bus pristatyta truputį, puikiai tinka iliustracijų, stalo dekoravimas, raštinės ir kolekcionieriams.

"PASIDARYK pats" patirtis: patvarus popierius, prabangus popierius kortelės meistriškumo, sklandžiai rankraščiai, nr. rašalo nuotėkio.Tai yra "PASIDARYK pats" rankų darbo dovana su kolekcinė vertė ir suvenyrų.

ĮRAŠYMO PRIMINIMAS: pilies formos 3D kalendorius, užrašinė ir unikali knyga atkreipia dėmesį gali patraukti kieno nors dėmesį įrašyti ir priminti svarbius dalykus

Nepakartojama DOVANA VISIEMS: Tai puiki dovana šeimos, draugų ir klasiokų gimtadienius, Valentino Diena, Kalėdos ir kitos šventės, šios savaitės kalendorius 3D pastaba mygtukai gali būti naudojami namuose, mokyklų ir biuro, įdėti jį visur puikiai tinka meno apdaila.

Produktų Sąrašas:

1* lipni pastaba

1*apsauga nuo dulkių dėžutė

1*Dovanų dėžutė

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai