100 Paketas Rišiklio Biudžeto Planuotojas Ir Knyga Su Pinigų Vokai Taupymo Rišiklis Ir Uždaviniai Pinigų Vokai Pinigų Taupymas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.80 €10.55

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

100 Paketas Iššūkis Rišiklio Taupymo Problemas Knyga

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Ar esate pasirengęs imtis kontroliuoti savo finansus?Mūsų 100 Taupymo Iššūkis Rišiklio mišinys padeda taupyti ir veiksmingai saugo jūsų biudžetas organizuotas.Puikiai tinka šeimos nariais, draugais, bendradarbiais, ir vaikams, tai puikus būdas sutaupyti laiko ir pinigų.Išlaikyti savo taupymo saugiam ir pasiekti jūsų finansinius tikslus su šiuo būtina turėti įrankį.

Specifikacija:

Medžiaga: popierius+PVC

Dydis: (vidut.)14.5*21cm/5.71*8.27 cm

Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo sąrašas:

1*100 Paketas Iššūkis Binde

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patikimos Medžiagos: Shield savo svarbius dokumentus, sąskaitas arba grynųjų pinigų su mūsų 100 paketas rišiklio.Minkštos ir patvarios PVC ir PP medžiagos saugo juos apsaugoti nuo vandens ir ašara žalą.Palaikyti tvarką, su lengva prieiga prie jūsų svarbių dokumentų.

2.Struktūrinis Požiūris: Tai 100 paketas rišiklis yra praktinis įrankis, kuris padeda išsaugoti efektyviai ir suteikti struktūrinį planą, L$1000 Sutaupyti Iššūkis.Ar norite eiti į atostogas, ar mokėti skolą, tai rišiklis, kurie padės jums pasiekti savo finansinių tikslų.

3.Finansinis Išprusimas: 100 Mūsų voką rišiklis yra daugiau nei tik priemonė, tai reiškia, kad finansinio stabilumo.Šis įdomus ir patrauklus produktas padeda jums imtis kontroliuoti savo finansus, moko savo vaikus, norėdami sutaupyti pinigų, ir skatina visa šeima dalyvauti taupymo kartu.

4.Puiki Dovana: Šis paketas rišiklis yra puiki dovana tiems, kurie nori tvarkyti savo finansus, efektyviai ir patogiai.Jis ateina su 100 užtrauktuku vokai, kuriame galima laikyti grynuosius pinigus, čekius, vekselius, kuponus, ir daugiau.Jūs galite lengvai sekti savo išlaidas ir pajamas ženklinimo kiekvieną voką su a kategorija ir biudžeto sumos.

5.Kompaktiškas Ir Lengvas: Su šia 100 paketas, rišiklis, jūs galite jį nešiotis su savimi visur, kur jums eiti ir sekti savo išlaidas.Jis padeda jums kurti gerus finansinius įpročius, taupyti laiką, sutaupyti pinigų, ir sustabdyti skolos.Gali jums patiks skolos laisvą gyvenimą su tai patogus įrankis.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai