3D Kalendorius nuplėšti Knygoje Atskleisti Pilis Kubeliai Pastaba Kortelės, Lipdukai, Meno, Amatų Dovana Berniukų, Mergaičių Namų Bendrabučio Butas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €27.09 €54.17

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Atskleisti savo kūrybos pusėje su mūsų 3D Meno Sticky Notes.Daugiau nei tiesiog notepad, tegul netikėtai atsiskleisti, kaip jūs amatų kitas jūsų atmintinę.Su kruopščiai meistriškumo ir gražūs dizainai, žavesio bet kambaryje.Puikus unikalus Naujųjų Metų dovana.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: popierius

Produkto svoris: apie 480g

Gaminio dydis: apie 8x8x4cm/3.15x3.15x1.57 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc 3D Memo Pad

1pc Rodymo langelis

1pc Dovanų dėžutė

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Charmal 3D Patirtį: Mūsų 3D Meno Sticky Notes pridėti žavinga atmosferą ir pasiūlyti svaiginančius patirtis rodo, kad įleidžia sritis visas vaizduotę ir kūrybiškumą.Įnoringas miško kalendoriaus dizainą kiekviename puslapyje paverčia jūsų kambarį į magišką pasaulį dar daugiau galimybių.

2.Sustiprintas Kūrybiškumas: Ši 3D meno sticky notes nustatyti yra daugiau nei tiesiog notepad.Taip pat miško, kalendorius ir 3D modelio rinkinys.Kiekvieną kartą, kai jūs nuplėšti, užrašą arba kalendorių, jums bus padaryti jūsų stalo, pilnas žavesio ir įdomus.Taip pat rasite nustebinti, kaip jūs palaipsniui gabalas kartu žavus modelis, miško gyvūnų.

3.Meninio Dizaino: Pakelti savo pastaba-atsižvelgiant žaidimą su savo 3D Meno Sticky Notes.Išskirtinį meistriškumą ir multi-colored dekoratyvinis popierius, šie lipnūs lapeliai suteikia unikalią savo kūrybiškumą drobė.Praktinės bazės turi savo pastabas tvirtai, o aukštos kokybės specialybės popieriaus užtikrina puikią išvaizdą.

4.Stilinga Apsauga: Pakelti savo dekoro su 3D Meno Sticky Notes ir jų gabenimo dulkėms ekrano lange.Šis funkcinis bazė apsaugo jūsų menas nuo žalos, o pridėti stiliaus ir žavesio į savo erdvę.

5.Puikių Dovanų Idėjų: Pakelti savo dovana-tai žaidimas su mūsų 3D Meno Sticky Notes.Puikiai tinka bet kokiai progai, pavyzdžiui, Kalėdų, Valentino Dienos, Metai, Padėkos diena, Helovinas, ir gimtadienius.Transformuoti įprastą paviršių, į apsvaiginimo meno kūriniai ir nustebinkite savo artimuosius su savo vaizduotės dovana.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai