Kasdien Darbų Sąrašas Kasdien Sąsiuvinis Memo Rašyti Pad Memo Rašymo Bloknote Darbo Grafiką, Maisto Produktų Sąrašus, Priminimus Prioritetus

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.88 €8.01

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Gauti dalykų nuveikti stiliaus su mūsų kontrolinis sąrašas notepad!Suteikti sklandų rašymo patirtį, šį notepad yra puikus laikyti rankoje ir užsirašyk savo to-do sąrašą arba palikite žinutę savo artimuosius.Daro labai Kalėdinis vakarėlis džiaugtis per daug!

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Kasdien Padaryti Sąrašą Bloknotą

Stilius:

A: aš pamiršti sąrašą

B: "aš nenoriu daryti sąrašą

Gaminio dydis: apie 4.3x5.5cm/1.69x2.17 colių

Medžiaga: popierius

Pakavimo Sąrašas:

50 lapų* Kasdien Darbų Sąrašas Bloknotą

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sklandaus Rašymo Patirtis: Pakelti savo produktyvumo tai kasdien daryti sąrašą notepad.Pagaminti iš kokybiško popieriaus, ji užtikrina sklandų rašymo patirtis lengvas užduočių valdymas.Atsisveikinti su kasdieniška verslo prekių ir lygiu aukštyn savo darbo žaidimas.

2.Efektyvus Užduočių Valdymas: Išlaikyti jūsų užduotis patikrinti su savo kasdienių darbų sąrašas notepad.Jos nešiojamų dizainas leidžia lengvai valdyti lauke.Jis gali būti saugomas jūsų maišelį, ant jūsų darbalaukio, ar net pačiupinėti.Nepaisant savo mažo dydžio, ji nėra kompromiso dėl funkcionalumo.

3.Padidinti Savo Efektyvumą: brūkštelėti savo dienos užduotis, mokymosi planą ir posėdžių tvarkaraščius mūsų darbų sąrašas notepad.Didinti darbo našumą ir pasiekti savo tikslus, su lengvumu.Didinti efektyvumą dabar.

4.Plati Programų: Iš svorio netekimas planus, kad pranešimas atsižvelgiant, tai kasdien planuotojas notepad gali būti naudojami plataus masto reikmėms, taip pat naudoti namuose, mokykloje, dirbti, ir dar daugiau.Sekti savo pažangą, tvarkyti užduotis ir dienoraštyje pažymi, lengvai, nors būna sutelktas į savo tikslus.Universalus ir plačiai naudojamas, tai tinka visiems.

5.Mąstantis Metu: Ar turite šeimos draugas, Kalėdų partijos naudai, kolega gyvulių užpildas, ar asmens organizatorius, tai kasdien daryti sąrašą notepad yra praktiškas ir mąstantis dovana tiems, kurie nori palaikyti tvarką ir produktyvus.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai