3D Popieriaus Meno Kalėdų Notepad 3D Lipni Pastaba Popieriaus trimatis Popieriaus Kūrybos Knyga Drožyba Lipdukai Patogumui Z4S0

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.53 €17.56

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Funkcija:

Apdaila

Klijais Arba Ne:

No

Magnetizmas:

No

Pritaikyti:

No

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Stilius:

Bloknotai


Aprašymas

Specifikacija:

Pavadinimas:3D popieriaus meno kalėdų bloknotą

Spalva:kaip paveikslėlyje

Medžiaga:Eco-friendly popieriaus

Dydis: 8*8*3.8 cm/3.15*3.15*1.50 colių

APRAŠYMAS

UNIKALUS DIZAINAS: 3D notepad yra žavinga šedevras, kuris prideda elegancijos ir meninę atmosferą bet kurioje patalpoje.Notepad yra unikalios formos ir skirtingos figūrėlės yra atidengtas kiekvieną dieną, pridedant įdomus ir unikalus elementas, jo naudojimo.Nuplėšti 3D lipdukai nuolat staigmenų, įdomus ir įtempių.

KOKYBĖS MEDŽIAGA: Ši 3D kalendorius, užrašinė yra pagamintas iš aukštos kokybės profesionalus ekologiškas popierius ir popieriaus skulptūros technologiją, papildyti multi-dažytas dekoratyvinis popierius, išsiskiriantis žavesio.Jis tinka kaip dovana šeima, draugais, verslo partneriais ir draugais, ne tik puiki puošmena, bet taip pat praktinių priminimo įrankį.

LENGVA NAUDOTI: nuplėšti non-stick sticky notes ir kalendoriai 3D kalendorius planuotojas, palikdami įvairių subtilus figūrėlės.Tai yra puikus kūrinys, darbastalio apdaila, raštinės ir kolekcionieriams.Tinka bet kokiai progai.Ranka privalomas yra stipresnė ir ne lengva sugadinti.

ĮRAŠYMO PRIMINIMAS: 3D kalendorius, užrašinė su įvairių formų ir unikali knyga atkreipia dėmesį gali patraukti kieno nors dėmesį, įrašyti ir priminti svarbius dalykus.

PUIKI DOVANA: Kaip patogi biuro tiekimo naudoti kasdien, šio meno notepad yra visiškai rankų darbo.Savo funkcijas laukia jūsų atrasti.Jis idealiai tinka progomis, pavyzdžiui, gimtadienius, Valentino Diena ir Kalėdų, kad jis unikalus dovanų pasirinkimas.

paketų sąrašas.

1*3D popieriaus meno Kalėdų bloknotą

Ačiū už jūsų dėmesį, yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai