10vnt Originalus Šuo Kawaii Kortelės Memo Pad Pakuotės Kortele Medžiagos, Popieriaus Pristatymas Papuošalai Dovana Sausainių Kepimo

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €0.28 €0.42

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

KOQZM

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Naujos ir aukštos kokybės!

Aprašymas:

1. Multi-funkcija: Šis kortelių rinkinys turi daug rūšių, pvz., gyvūnų kortelės, galvos, nugaros kortelę ir pakuotės kortelę, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.Tai geras pasirinkimas, ar jis yra mokymosi, rinkti, arba suteikti kitų dovanų.

2. Išskirtinį dizainą: kiekvienoje kortelėje yra kruopščiai suprojektuotas profesionalaus dizainerio.Ji priima puikus šuo nuotrauką, kurios ryškių spalvų ir ryškių raštų.Atidarymo jis gali atnešti malonių emocijų žmonėms.

3. Aukštos kokybės: kortelė yra pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus su vidutinio kietumo, patogus vertus, jausmas, aukšta spausdinimo kokybė, patogu ir ilgalaikis saugojimas.

4. Lengva naudoti: kiekvieną kortelių rinkinys turi specialų pakavimo kortelę, kuri yra patogi jums organizuoti ir vykdyti, nėra lengva prarasti, ir lengviau palaikyti švarą.

Medžiaga: Kartonas

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: Nuoroda nuotrauką

Komplektą sudaro: 10VNT

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3mm.

2. Kaip skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, dėkojame už jūsų supratimą, faktinis produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai