3pcs Savarankiškai Klijuoti Pastaba Trinkelės, Popierius, Lipnūs lapeliai Memo Pastaba Trinkelės Aikštėje Tuščią Sticky Notes

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.54 €7.10

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Feature3:

biuro sticky notes

Kilmės:

Žemyninė Kinija

feature7:

lipni bloknotai

feature9:

pranešimo įrašymo popieriaus

feature10:

tvarkaraštis planavimo knyga

Feature1:

savarankiškai klijuoti pastabos

feature8:

daryti sąrašą popieriaus

feature6:

biuro stalas priedai

Feature2:

aikštėje sticky notes

Feature4:

popieriaus pastaba pad

Feature5:

mažas bloknotai


Aprašymas

Aprašymas

Lipni pažymi yra puikus papildymus prie savo darbo stalo reikmenys.Ar jums reikia prisiminti svarbias datas, pasižymėti greita priminimus, arba organizuoti savo mintis, šių sticky notes yra puikus įrankiai.Jie yra lengva rašyti, gali būti suplėšyti ar įterptas ne kartą.

Savybės

-Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

-Medžiaga:Popierius

-Dydis:7.60X7.60X0.10cm/2.99X2.99X0.04in

- Sklandžiai rašyti: Šių sticky notes užtikrinti sklandžią rašymo patirtį.Rašalo srautai sklandžiai, todėl lengvai ir greitai užsirašykite svarbią informaciją.

- Lazdą ir iš naujo klijuoti: Stiprus klijai leidžia klijuoti pastaba trinkelės šaldytuvai, durys, stalai, knygų ir kitų vietų.Jie gali būti lengvai išimti ir vėl įstatyti.

- Gausu pasiūlos: Su šių aikštėje sticky notes, jūs visada turite juos ant rankų, kai jums jų reikia, idealiai tinka žmonėms, kurie visada turi raštu poreikius.

- Nešiojamų dydis: Šių sticky notes nešiojami ir lengvai atlikti, todėl jiems patogus įrankis, atsižvelgiant pažymi, kuriuo metu ir bet kur.

- Platus: bloknotai gali būti naudojamas atsižvelgiant pažymi, todėl to-do sąrašus, palikti priminimus, bei organizuoti savo mintis.

3 x sticky notes

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai