Tuščias Receptų Knyga A5 Sąsiuvinis Tuščias Rašyti Receptų Knyga PU Odos Padengti Leidinys Knygos Elastinga Laidą Nerūdijančio Plieno Blinder Už

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €8.49 €16.99

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Tvarkykite savo šeimos receptus ir kūryba su mūsų receptų knyga!Purvinas atsparus dangtis ir ne skvarbus rašalas užtikrina ilgalaikį naudojimą.Rasti savo mėgstamų patiekalų receptų sekundžių su paprasta naudoti skirtukus.Sukurti atmintį perduoti žemyn ateities kartoms, kaip ir jūsų močiutė ir padarė.

Specifikacija:

Medžiaga: pu+popierius

Dydis: apie 21*14.5 cm/8.26*5.7 colių

Svoris: apie 200g

Pakavimo Sąrašas:

A5 Receptas Leidinys Sąsiuvinis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Pritaikyti: Išlaikyti jūsų puoselėjamos šeimos receptus saugūs su savo Receptų Sąsiuvinį.Pagaminti iš puikios PU odos, su elastinga laidą ir nerūdijančio plieno rišiklis, patvarumo, ji apima 80-100 tuščią skrajutės streso pritaikymas ir organizavimas.

2.Ilgalaikė Apsauga: Apsaugo jūsų receptai.Dangtelis yra pagamintas iš PU odos, kuri yra purvinas, atspari, lengva valyti ir patvarus.Jūsų brangų receptai bus ne būti lengvai pažeisti išsiliejimu ar dėmių.

3.Rašyti Komfortas: Mūsų receptų sąsiuvinis naudoja sutirštės 80g smėlio Daolin popieriaus, kurio storis vienodas ir neleidžia rašalo į saloną.Jūs galite rašyti sklandžiai ir patogiai ši bauda popieriaus.

4.Didinti Efektyvumą: Su dvipuse raštu ir juostelės žymą, mūsų Receptų Sąsiuvinis padės jums lengvai rasti savo receptus, sutaupyti laiko ir pagerinti darbo efektyvumą.Atsisveikinti su receptas chaosas ir "labas" tam, streso virimo!

5.Gera Dovana Suteikia: Užtikrinti, kad jūsų šeimos meilės maistą, gyvena pagal įrašinėti savo protėvių receptus šis elegantiškas notepad.Puiki dovana jūsų artimiesiems, įskaitant jūsų sutuoktinis, tėvas, motina, seserys, arba visiems, kurie mėgsta gaminti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai