Dot Leidinys Kietais Viršeliais Odos Sąsiuvinis A5 160 Puslapių Vandeniui Hardcover Dot Tinklelis Nešiojamojo Kompiuterio Pažymi, Darbo Mokykla

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €5.33 €7.61

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Taškas nešiojamas kompiuteris yra puikus kompanionas bet rašytojas ar studentas.Su jo gebėjimas lygūs ir elastiniais dirželiais, ji saugo savo nešiojamojo kompiuterio ir nešiojamojo nuo dėvėjimosi ir plyšimo.Punktyrinė puslapių yra puikus stebėjimo įpročius ar vartojate pastabos, o dizainas užtikrina patogų ir malonus rašymo patirtį.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Dot Leidinys

Medžiaga: popierius

Puslapių skaičius viduje: 160 puslapių

Gaminio dydis: (vidut.)20.3*14.2*1.4 cm/7.99*5.59*0.55 cm

Produktų Sąrašas:

1*Taškas Leidinys

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulintas Rašyti Komfortas: plokščias dizainas mūsų dot leidinys leidžia jums atidaryti savo nešiojamąjį kompiuterį ir paguldyti jį, suteikia jums laisvę rašyti ir eskizas iš bet kurio kampo, nepabloginant kokybės.

2.Lengvas Organizacija: Įrengtas su elastiniais dirželiais, kad laikyti jį uždarytą, mūsų dot leidinys pasigirti plečiama atgal kišenėje savo dokumentų arba lipdukai, ir turtinga, išdėstymo, saugojimo, jūsų mintys, planai ir tikslai 1 vietelė.

3.Tvirtas Ekranas: užkirsti Kelią sąsiuvinis dėvėjimosi ir plyšimo, su mūsų atsparus vandeniui ir minkštas viršelis ilgalaikę apsaugą, užtikrinti, kad jūsų leidinys lieka viršuje sąlygas.

4.Patobulintas Ilgaamžiškumas: Su tvirta viela privalomas ir minkštas įrišimas, mūsų dot leidinys užtikrina ilgaamžiškumą ir ilgalaikį naudojimą.Nešiojamojo kompiuterio nustato flat 180, teikti maloni rašyti jaustis.

5.Keli Naudoja: Ieško vieno langelio tirpalas sekti savo gyvenimą?Atrodo ne daugiau nei tai dot leidinys.Jis puikiai tinka studentams, specialistams, ir menininkai, kurie nori išlaikyti dienoraštis, planuoti savo valgiai

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai