Savaitės Planas Rašymo Lenta Su Pen Akrilo švieslentė Pastaba Memo Memo Namų Kalendoriaus Didelių biurų Ištrinti Trinamos Sausas C2V2

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.34 €5.57

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

Medžiaga: Akrilas

Dydis:30*20cm/11.8*7.8 cm

Spalva:kaip paveikslėlyje

1. Daug Sausas Ištrinti Kalendorius:sausos ištrinti kalendoriaus sienos apima 1 mėnesį savo mėnesinio plano, kad būtų galima lengvai sekti svarbius įvykius, specialiųjų terminų, susitikimus, renginius ir dar daugiau.Visi baltos spalvos dizainas yra daugiau glausta.

2. Padidinti Jūsų Produktyvumą : Suteikia pakankamai erdvės, kad išlaikyti jūsų mėnesio planuotojas, iš pirmo žvilgsnio viename puslapyje.Sekti jūsų mėnesius ir temas su šiuo neterminuotos kalendorius, padaryti savo gyvenimą efektyvesniu ir organizuotas.

3. Lengva valyti:Tai trinamos kalendorius yra daugkartinio naudojimo ir perrašomieji su nuvalykite filmas.Sklandžiai, atsparus vandeniui paviršius padeda planuoti su lengvumu.

4. DIDELIS RAŠYMO ERDVĘ: Ši siena kalendorinio mėnesio planuotojas suteikia pakankamai vietos užsirašyti savo užduotis, darbų sąrašas, dienotvarkės.Tai didelis sieninis kalendorius yra tikri, kad padės jums tvarkyti savo tvarkaraštį ir išlaikyti savo tikslus aiškiai.Jūs turėsite daug erdvės rašyti kiekvieną dieną, dėžutė.

5.Scena naudojimas:Šis akrilo magnetinio sausai nuvalykite valdyba yra fiksuotas šaldytuvas su galingu magnetu, arba gali būti pakabinti bet kur su nagų nemokamai sienos lipdukas atitinka jūsų įvairių naudoti poreikius.

PASTABA

1. Kaip mes visi žinome ,įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai,spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį ,jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų,bet tai jums nuoroda tik.

3.Mes galime priimti Sumaišyti straipsniai,Spalvų Ir Dydžių Tvarka.Daugiau kiekiais, daugiau, nuolaida.

Paketas apima:

1pc kalendorius

2vnt palaiko

6vnt Lenta pen

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Have a nice day!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai