2024 Grafikas Savaitės Planas Sąsiuvinis Kalendorius Save Disciplinuoti Vartojimo Instrukcija Kasdien Planuotojas Grafiką, Laiko Valdymą

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €18.28 €26.88

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Kasdien planuotojai


Aprašymas

Palaikyti tvarką ir ant savo tvarkaraštį su mūsų daugiafunkcinis Darbotvarkės Planavimas.Su skirtingų dizainų kiekvieną mėnesį ir savaitę, jums niekada nuobodu.Patogus dizainas ir sklandžiai rašyti, kad jis puikus įrankis, skirtas visiems.Tai puiki gimtadienio dovana draugui ar mylimam žmogui.

Techniniai duomenys:

Gaminio medžiaga: popierius

Produkto svoris: 410g

Gaminio dydis: 21cm*14.2 cm

Produktų Sąrašas:

1*2024 Planuotojas

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Įdomus Planavimas: Pradėti įkvepiantis kelionės su mūsų 2024 Planuotojas.Liudytojas naujo dizaino kiekvieną savaitę, ir mėnesį, užfiksuoti savo mintis ir jausmus, to-do sąrašus, ir ištirti savo kūrybinės pusės.

2.Daugiafunkcis Planuotojas: Tai 2024 Planavimas apima asmens duomenis, žinoma, kalendorius, ketvirčio planą, ir sveikos mitybos įpročius planuotojas padės jums efektyviai valdyti savo laiką ir gyvenimą.Jos daugiafunkcinis dizainas leidžia jums nustatyti savo tvarkaraštį ir tikslus pagal jūsų poreikius.

3.Puikus Medžiaga: Mūsų 2024 Planuotojas gali pasigirti aukštos kokybės popierius, kuris pristato patobulintą rašymo patirtį.Nereikia nerimauti dėl popieriaus žalą, jums gali rašyti sklandžiai puslapyje.

4.Patogus Dizainas: Šį 2024 Planuotojas yra tinkamas dydis, šviesos svorio, ir lengvai atlikti.Jos lengvos konstrukcijos ir kompaktiškas dydis leidžia lengvai planuoti savo dieną, kur jums eiti.

5.Nuostabi Dovana: Inspire našumas ir organizacijos, su mūsų 2024 Planuotojas.Nustebinkite savo artimuosius su šia protingas ir stilingas gimtadienio, Kalėdų ar atostogų dovanų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai