Sąsiuvinis Kraft Leidinys Nešiojamieji Kompiuteriai Tuščią, Be Pamušalo, Dienoraštis Vaikams Pad Memo Mini Pamušalu Notepad Žurnalų Organizatorius Popieriaus Sketchbooks

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €8.02 €16.03

Galimos Funkcijos


Specifikacija

feature7:

kišeninis leidinys

Kilmės:

Žemyninė Kinija

feature10:

be pamušalo leidinys

feature13:

tuščias sąsiuvinis

feature9:

kraft sąsiuvinis

Feature4:

be pamušalo, sąsiuvinis

feature6:

Tuščią Puslapį Leidinys

Feature5:

tuščias sąsiuvinis

feature8:

kraft popierius leidinys

Feature1:

kraft popierius, sąsiuvinis

feature15:

memo pad

Feature2:

kraft popierius, sąsiuvinis laimingas leidinys

Feature3:

Keliautojai Sąsiuvinis

feature12:

notepad

feature14:

pieno knyga

feature11:

popieriaus leidinys


Aprašymas

Aprašymas

Padovanok dovaną prisiminimai su miela kraft popieriaus kelionės užrašų užsirašyk visas savo idėjas, padaryti sąrašus ir!

Savybės

Specialaus Dizaino - Notebook su lygūs siuvami privalomas, stabdo gerai.Ašara vienas puslapis iš nešiojamojo kompiuterio, nesukeliant kitų puslapių iškristi.|Tvirtas Dangtelis - ruda kraftpopieris padengti bus lengvas, tačiau patvarus keliauti.|"PASIDARYK pats" Asmeninį nešiojamąjį kompiuterį, Kad nešiojamieji kompiuteriai ateina su paprastu kraft padengti.Jūs galite piešti, rašyti ar papuošti juos taip, kaip norite.Naudoti Rašiklius arba žymeklius ir asmeninį kad nešiojamieji kompiuteriai savo kelią!|Daugelis Naudoja - Puikiai tinka rašyti, piešti, piešti eskizus, apskaitos, scrapbooking ir daugiau.Sukurti savo to - do sąrašus ir suplanuoti keliones, arba tiesiog užsirašyk prisiminimus.|Puiki Dovana - The kraft nešiojamieji kompiuteriai gali būti naudojami su savo žymes ir virves, kaip dušas, dovanos ir kitos dovanos ir kt.

- Medžiaga: Popierius.

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Dydis: Apytiksl.. 5 x 8. 8 x 2.

- Dizainas - Notebook su lygūs siuvami privalomas, turintis bauda.Ašara vienas puslapis iš nešiojamojo kompiuterio, nesukeliant puslapių iškristi.

- Tvirtas Dangtelis - ruda kraftpopieris padengti bus lengvos bet patvarios.

- "PASIDARYK pats" Asmeninį nešiojamąjį kompiuterį, Kad nešiojamieji kompiuteriai ateina su paprastu kraft padengti.Jūs galite piešti, rašyti ar papuošti juos taip, kaip jūs norite pritaikyti nešiojamieji kompiuteriai savo kelią!

- Daugelis Naudoja - Puikiai tinka rašyti, piešti, piešti eskizus, apskaitos, scrapbooking ir.Sukurti savo to - do sąrašus ir suplanuoti keliones, arba tiesiog užsirašyk prisiminimus.

- Tobula Dovana - The kraft nešiojamieji kompiuteriai gali būti naudojami su savo žymes ir virves, kaip dušas, dovanos ir dovanos ir kt.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai