3D Kalendorius Kūrybos Artsy Trinkelės, 3D Kalendorius Kubeliai Pastaba Kortelės, Lipdukai, Meno, Amatų Dovana Berniukų, Mergaičių Namų Bendrabučio Butas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €21.65 €41.64

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Ši 3D memo pad yra daugiau nei tiesiog notepad.Kiekvienas puslapis turi neregėta staigmena laukia, kol bus atrasti.Ekspertų meistriškumo prideda žavesio į savo kambarį.Puikus Naujųjų Metų dovana visiems, kurie myli unikalus ir funkcinių dekoro.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: popierius

Produkto svoris: apie 480g

Gaminio dydis: apie 8x8x4cm/3.15x3.15x1.57 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc 3D Memo Pad

1pc Rodymo langelis

1pc Dovanų dėžutė

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Padidėjęs Kūrybiškumas: Mūsų 3D Meno Sticky Notes pasiūlyti svaiginančius patirties, kuri peržengia tradicinių bloknotais.Suleidžiama įnoringas miško kalendoriaus dizainą, jis priduria, žavinga atmosferą bet kurioje patalpoje; atverti pasaulį, vaizduotę, kūrybiškumą ir dar daugiau galimybių.

2.Sustiprintas Kūrybiškumas: Ši 3D meno sticky notes nustatyti yra daugiau nei tiesiog notepad.Taip pat miško, kalendorius ir 3D modelio rinkinys.Kiekvieną kartą, kai jūs nuplėšti, užrašą arba kalendorių, jums bus padaryti jūsų stalo, pilnas žavesio ir įdomus.Taip pat rasite nustebinti, kaip jūs palaipsniui gabalas kartu žavus modelis, miško gyvūnų.

3.Sustiprintas Kūrybiškumas: Pakelti savo pastaba-atsižvelgiant žaidimą su savo 3D Meno Sticky Notes.Papildyta nuostabiu dekoratyvinis popierius ir fantastinių formų, šie užrašai yra meistriškai su aukštos kokybės specialaus popieriaus.Tegul jūsų meninės raiškos blizgesį ir sukurti unikalų meno kūrinį su kiekviena pastaba.Praktinė bazė užtikrina pastabos likti tvirtai vietoje.

4.Patobulinto Saugojimo Sprendimas: Su aptakus dulkėms ekranas lauke, mūsų 3D Meno Sticky Notes pridėti ir grožį, į kokią erdvę, išlaikant savo meno ir saugus.

5.Unikalus Pateikti: savo Ruožtu bet kokių paviršių, į apsvaiginimo kūrinys su mūsų 3D Meno Sticky Notes.Puikiai tinka gimtadieniams, Kalėdoms, Valentino Diena, Helovinas, Padėkos, ir Metų diena.Nustebinkite savo artimuosius ir atskleisti savo kūrybiškumą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai