Savaitės Planuotojas Darbotvarkės Sąsiuvinis Planuotoja Planavimo Organizatorius Sąsiuvinis Tvarkaraščius Mokyklos Raštinės Reikmenys, Biuro Reikmenys Raštinės Reikmenys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.23 €15.74

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Palaikyti tvarką ir kelyje su mūsų aukštos kokybės Užduočių Sąsiuvinis.Featuring etiketės, kalendorius ir auksinės spiralės vija, jūs susiduria su ne kliūtis kasdieniame planavime.Pagaminti su aukščiausios klasės medžiagos, šis sąsiuvinis yra patvarus ir funkcionalus.Gauti jūsų užduotis, kad su lengvumu.

Specifikacija:

Stilius: Plisuotos gėlių sijonas, didelę erdves spalvota glazūra, pajūrio moteris, išmaišykite įdomu

Gaminio dydis: 15.5*21.5 CM

Gaminio medžiaga: Popierius, metalo

Produktų Sąrašas:

1*Planavimo Sąsiuvinis

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išskirtinės Medžiagos: pasinerkite į mūsų Planavimo Nešiojamojo kompiuterio išskirtinės estetikos, padarytą su aukštos kokybės medžiaga ir patvari metalo ruošiniai, palaikančios struktūros ir užtikrina ilgaamžiškumą.Kiekviename puslapyje užtikrina sklandų rašymo patirtį, be kraujavimo ar ašarojimas.

2.Lengva Planavimas: Šiuo Planavimo Sąsiuvinis padeda jums sekti savo tikslus ir uždavinius, su 12 mėnesių mėnesio ir savaitės puslapių, šio mėnesio apžvalga ir pažymi skirsnyje, ir etiketes, kalendorius.

3.Stilingas ir Gerai: Pakelti savo planavimo žaidimas su šio nešiojamojo kompiuterio nuostabiu viršelio dizainas, užtikrintos elastine juosta.Jos efektyviai auksinės spiralės ritė leidžia lengvai prakeiktas, todėl jis ir prabangus, ir praktiška.

4.Lengva Rašyti: Mūsų Planavimo Notepad leidžia jums parašyti be jokių kliūčių, su lygūs dizainas, kuris atsidaro 180 vargo.Užtikrinti nepertraukiamą nemokamai rašymo patirtis abiejose puslapis nėra kliūčių.

5.Kelių Tikslų: Padidinti savo produktyvumą su šios dienos Planavimo Notepad ir likti su organizacija " to-do sąrašus, įrašus, ir pasimatymus bloknoto.Pakelti savo rašymo stiliaus su ilgus ir trumpus sakinius ir efektyviai valdyti savo kasdienes užduotis.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai