Žiurkėno Laipiojimo Laiptais Papūga Mediniai Laipiojimo Laiptais Žaislų Bitė Atsparus Paukščių Kopėčių Universalūs Papūga Kopėčių Žiurkėno Lazanija

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z201075
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €6.86 €13.72

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Mediniai Žiurkėno Kopėčių: įdomus ir natūralus žaislas jūsų mažiems augintiniams.Šios kopėčios pagamintos iš natūralios medienos, saugus ir patvarus jūsų žiurkėnai, pelės, smiltpelės ir kiti maži naminiai gyvūnai.Ji yra lengva įdiegti narve, teikti laipiojimo iššūkį ir vykdyti savo furry draugų.Padidinti smagu žaisti su mažais augintiniai su šiuo mediniai žiurkėno kopėčių.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Žiurkėno Kopėčių

Gaminio Medžiaga: Mediena

Gaminio dydis (apie):

3 kopėčios: 13 * 7 cm/5.1 * 2.8

4 kopėčios: 19 * 7 cm/7.5 * 2.8

5 kopėčios: 25 * 7 cm/9.8 * 2.8

6 kopėčios: 30 * 7 cm/11.8 * 2.8

Gaminio Spalva: Atsitiktinis

Tinka: Tinka triušiams, jūrų kiaulytės, šinšilos, žiurkėnai, smiltpelės, paukščių ir kitų smulkių augintiniai

Pareigos: Skatinti mankštintis ir skatinti augintiniai užlipti ir pasidairyti

Pakavimo Sąrašas:

Žiurkėno Kopėčių * 1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Didinti Pet Judrumas: Su šiuo žiurkėno kopėčios, jūsų augintinė gali turėti savo raumenis ir koordinavimo laipioti aukštyn ir žemyn laiptais.Šios kopėčios taip pat priduria, daugiau įspūdžių į jūsų augintinio grojimo ir leidžia jiems mėgautis judėjimo laisve.

2.Smagu Ir Sveika: Tai žiurkėno kopėčios yra ne tik žaislas, bet ir fitneso įranga jūsų augintiniui.Ji gali padėti savo žiurkėno naudotis savo raumenis ir balansas, ir laikyti ją įjungtą ir laimingas.Kopėčios yra paprasta įdiegti ir sureguliuoti, ir gali atitiktų skirtingus narvus ir buveinių.

3.Saugus Kramtyti: Šis medinis žiurkėno kopėčios pagamintos iš natūralios medienos, kad yra saugios jūsų mažiems augintiniams kramtyti ir šlifuoti savo dantis.Kramtomoji ant medienos padeda jiems išlaikyti sveikas ir stiprus dantys, tuo pačiu užkertant kelią burnos problemoms spręsti.

4.Patogus Įdiegti: Šis žiurkėnas medinė laipiojimo žaislas gali būti greitai įdiegtos jūsų gyvūnėlio narvas su jokių priemonių, reikalingų.Ji yra laikiklis, kad jūs galite užsukti ant medinio pagrindo ranka ir kablys jį į narvą.Jis yra kompaktiškas ir lengvas, todėl neužims daug vietos.

5.Plačiai Naudojamas: Šis kopėčių yra puikus kokių smulkių naminių gyvūnų, iš žiurkėnai, paukščiai.Tai leidžia jiems turėti įdomus ir naudotis juo, didinti jų savijauta ir nuotaika.Tai yra nuostabus būdas diversifikuoti savo veiklą ir kibirkštinio savo interesus.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai