Augintiniai Cosplay Stroje Katės Baisu Halloween Costumea Tikroviška Cosplay Apranga Pet Kostiumų Priedai Už Nuotrauką Rekvizitai Festivalis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z202389
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €3.80 €7.91

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Sezonas:

Ruduo/Žiema

Medžiaga:

Poliesteris

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Gauti savo šunį apsirengęs Kalėdų su šiuo Kaubojus Rider Šunų Kostiumų!Su savo juokinga dizainas, jis privalo būti nukentėjo ne bet kokia šalis.Reguliuojami dirželiai leidžia lengvai gauti geriausią tinka, o oda-draugiškas medžiagos užtikrina, kad jūsų šuniukas bus patogu visą dieną.Puiki nuotrauka ops ir šventėse!

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesteris

Dydis: S,M,L,XL

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Naminių gyvūnų cosplay kostiumas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Role-Play Pasiruošę: Padaryti jūsų augintinė baisu ir juokinga tuo pačiu metu su šiuo kaubojus rider šunų kostiumų.Šis šunelis kostiumas yra pilnas Helovinas atmosferą ir puikus vaidmuo.Jūsų šuo atrodys kaubojus jojimo arklys, kurie, be abejo, pritraukti dėmesį ir juoko, iš kitų.

2.Juokinga ir Akį Traukiantis: išsiskirti iš bet kokios minios, kaip ir jūsų furry draugui vaizduoja kaubojus jojimo arklys.Tai Kaubojus Raitelis Šuo Kostiumas pagamintas iš minkštos ir patogios medžiagos, kurios yra lengva nešioti.Su sudėtingų detalių ir tikroviška dizaino, jūsų augintinė bus neišvengiamai pritraukia visų žiūrovų.

3.Patogiai: Dress up jūsų furry draugui mūsų Kaubojus Rider Šunų Kostiumų, kuri yra lengva nešioti ir patogus augintiniai visų dydžių ir formų.Suteikti jūsų augintinė įdomus ir unikalią išvaizdą su šiuo patogus kostiumas, kad yra lengva įdėti ir kilimo.

4.Patogūs ir Jaukūs: Pobłażać jūsų šuo su Kaubojus Rider Šunų Kostiumų, meistriškai su odos draugiškas medvilnės-poliesterio mišinys ir kamšalu interjero neprilygstamą komfortą.Šiltas ir stilingas cosplay bus išlaikyti jūsų šuniukas patogūs ir stilingi, puikiai tinka bet kokiai progai.

5.Kostiumų Komplektus: Šis kostiumas yra puikus augintiniai cosplay, vakarėlius, šventes, gimtadienius, Kalėdas, Helovinas, ir daugiau.Tai lengva įdėti ir kilimo, ir jis yra plačiai naudojamas mažoms ir vidutinio dydžio šunys.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai