Šunelis Viliojimo Žirklės su Saugos Turas Patarimai,Sunkiųjų Titano, Nerūdijančio Plieno, Iki-Lenktas naminių Gyvūnėlių priežiūros Reikmenų

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z203096
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €0.46 €13.40

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Apie šią prekę

PROFESIONALUS ŠUNŲ VILIOJIMO ŽIRKLIŲ RINKINYS - lenktas žirklės yra puikus apdailos aplink galvą, ausis, akis, kojas ir letenas.Retinimo žirkliniai yra plonas, storas fury gyvūnų.Šių turtinga šunų viliojimo žirklės bus padengti savo pagrindinių kasdienio czesanie poreikius.

AŠTRUS IR PATVARUS - Šių naminių gyvūnėlių priežiūros žirklės gaminami high-end 4CR nerūdijančio plieno.Aštrus ir sklandžiai, nerūdijančio plieno ašmenys, puikiai veikia, kuriame išsamiai, apipjaustymas, retinimas.Kas retinimo žirklės peilis yra aštrus apdaila jūsų augintinio plaukus lengvai.Puikiai supjaustyti ilgų ir trumpų plaukų šunims, katėms.

RAUNDAS PATARIMAI, DIZAINAS - profesionalus naminių gyvūnų žirklės viliojimo turi suapvalinti pabaigoje patarimų, kurie gali užtikrinti saugumą, apsaugą, kai apipjaustymas jautriose srityse, pavyzdžiui, veido, ausų, akių, nosies, letenėlės, ar kūno neįžeidžiant, leidžia jums papuošti savo augintinius saugiai.

ERGONOMIŠKAS DIZAINAS - guminiai žiedai ant rankenos gali sumažinti riešo, alkūnės, ir rankų nuovargį.Kas žirklės yra suprojektuoti ergonomiškai ir ateina su neslidžia Minkšti Piršto Skylės plius Extra Piršto Poilsio maksimalų komfortą.

MUTE ir LENGVA VALYTI - Kiekvieną pet žirkliniai šunims turi duslintuvo tarp rankenos, o tai reiškia, ramioje viliojimo jūsų jautrus katė ar šuo, mažiau baisu, kad jūsų augintiniai.Reguliuojamas varžtas sandarumą, arba atskirti geležtės galandimo, lengva valyti ir prižiūrėti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai