Laukinių Paukščių Lesyklėlę, Ne Voverė Įrodymas, Paukščių Lesyklėlę, Kabo Laukinių Paukščių Lesyklėlę Su Apvalios Formos Stogo

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z214410
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €11.06 €13.17

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Plastikiniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kabo paukštis tiektuvą yra plieninės vielos, metalo virvelę, ir ateina pilnai surinktas ir paruoštas pakabinti.Jūs galite pakabinti juos ant verandoje ar ant kieme, pastogės, medžių, ne kieme.

Rinkinį sudaro 1PCS paukščių tiektuvai, telpa iki 40 oz pašarus.Dėklo tipas pašarų įleidimo ir 360 laipsnių apskrito ešeriai gali išmaitinti daug paukščių, tuo pačiu metu.

Paukštis tiektuvą dizaino linkę stogo atspalvis paukščių apsaugos nuo saulės ir lietaus.Ir plataus atidarymo ir nuimamas dangtelis dizainas leidžia jums imtis mažiau laiko atidaryti ar uždaryti.Padėklas turi ištekėjimo angos, siekiant išvengti vandens kaupimo ir laikyti maisto sausas.

Mūsų laukinių paukščių lesyklėlę yra pagamintas iš pastatytas sunkiųjų plastiko, patvarus ir tvirtas.Skaidraus plastiko tiektuvas leidžia žinoti, kada papildyti tiektuvą.

Mūsų tiektuvą yra voverė įrodymas, gali pritraukti raudona amadinų, papai, namas amadinų, paukščių, mėlyna paukščių, varnėnų ir daugiau.Puiki dovana paukščių mylėtojas, ir vaikai.

PASTABA: Be kabliuko

Medžiaga: plastikas

spalva: Pilka / Žalia / ruda

Pakuotės Turinys:

1 x paukščių lesyklėlę

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai