Macrame Katė Lovą Rankomis Austi Katė Sūpynės Gobelenas Lova Macrame Pet Kopimo Virve Rėmo Sėdynės Lizdą Šunys, Katės Namas Mažylių Lovos Dovanos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z218679
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €13.31 €26.63

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Yra Protingas Prietaisas:

no

Medžiaga:

100% Medvilnės

Funkcija:

Eco-friendly

Elemento Tipas:

Lovos

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

katės


Aprašymas

Kulka Taškų:

1. Kabo Katė Lova: Katėms patinka puiki vieta curll aukštyn ir atsipalaiduoti, mūsų boho nėrinių katė lova hamakas suteiks jūsų katė miela vieta poilsiui. (Atkreipkite dėmesį, kad produktas neturi būti pagalvėlė).

2. Aukštos Kokybės Medvilnės Virvė: bohemijos pintas hamakas yra rankomis austi su aukštos kokybės medvilnės virvė, su ketaus žiedai viduje, stiprus guolių talpa, stabilios struktūros ir ilgaamžiškumą.

3. Multi Funkciniai: austi macrame kačių lovoje yra ne tik kabo, kačių lovoje, ji yra taip pat gražus nėrinių boho audimo meno ar graži namų dekoracija, galite įdėti tinkamo dydžio puodus, pagalvėlės, augalai, lentos ir kiti daiktai viduje.

4. Lengva Naudoti: Mmacrame katė sūpynės lova tinka tiek vidaus, tiek ir lauko darbams, galite pakabinti ant lubų arba sienos ar lango, ar galite pakabinti ant kablio balkone arba sode.

5. Atviras Įėjimas: Tai macrame katė lova palaiko išlaikyti įėjimas atviras augintiniai ateina ir išeina.Tai atviras įėjimas dizainas yra tikrai protingas ir patogus.

Aprašymas:

1. Į Macrame Katė Lova hamakas atneš jūsų katė, puikus vietoje ištaigingas baras.

2. Pridėti šį patraukli kabinti katė lova sukuria tiesioginį boho jaustis ir stiprina absoliučiai bet kokio tipo interjero ar eksterjero dekoro.

3. Macrame Katė Lova gali pridėti naują dimensiją patogumą jūsų turima erdvė, nedarant įtakos jūsų namų dekoro.Taip pat gali būti naudojamas kaip macrame lentyna papildomų saugojimo

4. Kabo ši katė macrame hamakas, ar priešais langą, gražus jaukus kampelis, verandoje ar net iš medžio sode, tai vienas laimėti sugadinti!Kaip graži dekoro lentyna, o taip pat yra gabalas katė baldai, kad jūsų katinas yra susijęs su meilės per daug.

Savybės:

1. Pavadinimas: Macrame Katė Lova

2. medžiaga: medvilnė

3. Dydis: 30*85cm

4. Procesas: Tik rankinis audimas, yra šiek tiek klaidų dydį, ir kiekvienas produktas yra unikalus!

Pakavimo Sąrašas:

1*Macrame Katė Lova(ne motina, ne katė)

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai