Katė Sienos Vyriais Anti-nulio Pad Katė Žaislas Prekių Post tvirtinimo prie Sienos Katinas Vyriais Medienos Braižymo Lenta Sofos Raštas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z186722
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €10.05 €20.12

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elemento Tipas:

Katė vila

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

katės

Nėra. Pakopų:

Vieno Sluoksnio

Medžiaga:

nailonas


Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Stabili vyriais: Su siurbtukas bazę, tai katė sienos vyriais galima tvirtai adsorbuotos ant žemės ar sienose, apsaugoti jį nuo stumdomas ar apvirsti naudojimo metu.Tai leidžia savo katės šlifuoti savo nagus ramybę ir išlaikyti stabilumą.

2.Letena-draugiškas sienos vyriais: Ji saugo jūsų baldus bei grindis nuo kačių nagai ir taip pat atitinka jų natūralų poreikį nulio.Ne tik ji gali padėti katės trim savo nagais, tačiau ji taip pat turi korio tinklo projektavimas, kurie prideda įdomus ir stilius jūsų sienos.

3.Dilimui: Sutirštės ir sustiprino gofruotas popierius galima pakeisti lengvai, todėl ši katė sienos vyriais aplinkos draugiškas ir atsparūs braižymui.

4.Sveikos Draskytų: Ši katė sienos vyriais leidžia jūsų katės ruožas jų kūnai laisvai ir pagaląsti savo nagus, patogus letena srityje, padėti jiems plėtoti sveikai.Ji taip pat priima medžio masyvo nuolatinis dizaino, kad gali stovėti ant žemės.

5.Skatina draugauti su kate: teikti sienos tvirtinama vyriais, jūs galite padėti jūsų katė sumažinti stresą ir žymėti savo teritorijos, o taip pat sukurti įdomus ir interaktyvios aplinkos, kuri padeda savininkui užmegzti glaudesnį ryšį su furry draugui.

Šios Sienos Montuojamas Katė Vyriais turi unikalią siurbtukas dizainas, negadina nagus, ir yra nekenksminga aplinkai.Ji padeda paryškinti savo nagus ir kurti sveiką braižymo įpročius, skatinti draugystę su savo furry draugui.

Specifikacija:

1.Pavadinimas: sienos braižymo paštu

2.Medžiaga: guma, mediena, gofruotojo popieriaus

3.Dydis: apie 46*25*5cm/18.1*9.8*2inch

5.Svoris: apie 800g

Paketų Sąrašo:

1 x Sienos Montuojamas Katė Vyriais

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai