Pet LED Pakabukas Vandeniui Šuo Naktį Šviesos Apykaklės Šviesos Su Ryškiausia Pet Naktį Saugos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z188904
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €7.30 €14.59

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Sezonas:

Visi sezonai

Tipas:

Antkakliai, Šunys

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Yra Protingas Prietaisas:

no

Medžiaga:

PLUOŠTO


Aprašymas

Savybės:

1. 100% Aukštos Kokybės!

2. Saugios, nerūdijančio plieno pavasario įrašą lengvai įrašus D-žiedas ant šuns apykaklės.

3. Įrašo lengvas, patvarus savo keturių-kojis draugo apykaklės, ir galėsite lengvai pamatyti jį arba ją į tamsiausią naktį - ir taip bus, visi kiti per 1000 pėdų mažai vaikinas.Baterija varomas LED skleidžia šviesios aplinkos spindesį, puikus tiems, kurie prieš aušrą, arba po tamsiai išvykas.

4. Rinktis iš dviejų rūšių, kad yra paprasta įjungti - paspausti vieną kartą, nuolat švyti, du kartus tolydžiai flash - ir jūs ne tik padėti išlaikyti jūsų augintinė saugiai, bet taip pat galėsite nustatyti jam aiškiai iš tolo. (Draugas yra įvairių spalvų, savo šunį.Su viena spindesį ir vienas ant blykstės režimą, jis visada žino, kas yra kas ne šunų parkas.)

5. LED antkaklis šviesos funkcijas, patvarus nerūdijančio plieno karabinai įrašą ir lengvai keičiamos baterijos.

Produkto pavadinimas: pet LED šviesos pakabukas

Medžiaga: ABS

Spalva: skaidri, balta

Dydis: 10.5x3.5x1.5cm

Svoris: 19g

Įpakavimas: OPP krepšys

Kiekis: 1pcs

Pakuotės turinys: 1 OPP maišelis, 1 LED pakabukas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Super Ryškus Apšvietimas: šviesa-iki šunų antkakliai siūlome puikią 500 metrų matomumas, taigi, jūsų gyvūnas yra lengvai matomas tamsoje.Atskiros lemputes kartu LED šunų antkaklis numatyta skirti beveik 360 laipsnių ryškios šviesos, išlaikyti jūsų šuo saugus naktį.

2.USB Įkrovimo: Kai visiškai įkrautas, baterija tai lėmė šuns antkaklis šviesos gali trukti iki 200 min.Naudoti komplekte mikro USB laido įkrauti savo šviesos iki šuns antkaklis nuo bet

3.Unikalus Neperšlampama Dizainas: pet LED šviesos pakabukas yra atsparus vandeniui dizainas, nesijaudinkite, net jei jis sušlapo, s jūsų šuo gali žaisti kitus atšiauriomis sąlygomis, nesirūpindami apie žalą

4.Spalvinga Šviesos Režimai: šuo vaikščioti šviesos yra 4 skirtingų rūšių, skirtingų spalvų galima atskirti įvairių šunų, ir mirksintis režimas naudojamas kaip lengvasis, siekiant užtikrinti jūsų saugumą.

5.Patogu Nešiotis: Pagamintas iš ABS medžiagos, kuris yra lengvas, todėl niekada jaudintis dėl kramtymo problemą.šuo gali nešioti, lengvai, be jokių jausmą svorio.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai