Šuo Vandens Puodelį Šuo Vandens Butelis Dozatorius Su Geriamojo Finansuojančiojo Šuo, Vandens Butelis Ir Nepralaidžiose Nešiojamų Mažylis Išdalijimo

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z205344
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €4.97 €7.10

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Plastikiniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Šunys

Taikoma Šuns Veislė:

Universalus

Elemento Tipas:

Dubenys


Aprašymas

Ieškote paprastas ir patogus būdas suteikti savo furry draugui, kai hidratacija?Ieškoti ne toliau nei mūsų Pet Nešiojamų Vandens Puodelį.Su savo nešiojamų kabliukas dirželis, dviejų sluoksnių atskyrimu, ir du kartus antspaudas, šis puodelis puikiai tinka lauke savininkų, kurie nori užtikrinti, kad jų augintiniai dažnai turi prieigą prie gerai prižiūrimi vandens.Plius, savo erdvės taupymo dizainas daro tai puikus pasirinkimas kelionei.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šunų, Kelionės, Vandens Butelis

Gaminio medžiaga: PP

Gaminio dydis: (vidut.)23*8,5 cm/9.06 straipsnis*3.35 cm

Taikoma objektų: šunų, kačių

Vandens talpa: 330ml

Grūdų užpildymo plotas: 280ml

Pakavimo sąrašas:

1*Šuo, Kelionės, Vandens Butelis

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Naudoti: Šis šuo vandens dozatorius yra paprasta ir patogu, naminių gyvūnėlių savininkams, kurie mėgsta imtis savo augintinius atlikti ir apie.Tiesiog užpildykite butelį su vandeniu, paspauskite mygtuką ir leiskite savo augintinio gerti iš dubenėlio.Nereikia nerimauti dėl išsiliejimų ar nutekėjimas, kaip balionėlis turi užrakinimo mygtuką ir sandarinimo guminis žiedas.Jūsų augintiniai turės prieigą prie švaraus vandens, visais laikais, užtikrinti laiku hidratacija ir išlaikyti juos sveikus.

2.Nešiojamų Patogumui: Su kabliukas dirželis ir šoninis dirželis, mūsų šuo vandens balionėlis nėra lengva prarasti ir labai patogu nešiotis.Pakabinti jį savo maišą arba ranka, ir jūsų furry draugui švarus, be jokio vargo.

3.Nepriklausoma Erdvė: Aprūpinti save su šis šuo vandens dozatorius!Tai suteikia jūsų augintiniui nepriklausomą vietos vandens ir maisto, 2 sluoksnių atskyrimas išlaikyti juos fresh & clean.Šis didelės talpos balionėlis (350ml vandens, 250g maisto) atitinka savo augintinio apetitas.Lengva nešiotis, ir idealiai tinka keliaujant.

4.Besiūliai Integracija: Džiaugtis be jokio vargo ir greitai vandens pilstymo su mūsų šuo vandens dozatorius.Dvigubo sandarinimo dizaino ir geros sandarinimo išvengti nuotėkio, o 2,5 CM diafragma leidžia lengvai valyti ir efektyvų vandens srautas.Taurės kūno ir dangčio integracijai, užtikrina ilgaamžiškumą ir patogumą naminių gyvūnėlių savininkai.

5.Universali ir Patogi: Mūsų šuo vandens dozatorius yra multi-funkcinis gelbėtojas!Su keičiamomis grūdų ir vandens dubenėliai ir dukart sandarų dangtelį, kad būtų išvengta nuotėkio, galite imtis savo pup ' s miltus ir hidratacijos poreikius, su lengvumu.Plius, erdvės taupymo dizainas leidžia lengvai transportuoti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai