Kačių Šampūnas Šepečių slydimo Viliojimo Valymo Naminių Plauti Ir Masažuoti Šuo Maudymosi Teptuku Kačių Plaukų Šepetys Kieme Sodas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z198237
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €2.82 €5.53

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Medžiaga:

Plastikiniai

Tipas:

Šunys


Aprašymas

Išlaikyti savo furry draugų, švarus ir patogus, su mūsų patikima šunų ir kačių vonios šepetys.Skirta bauda, šukos ir minkštos gumos teptuku, ji suteikia švelnus be priežiūros pakartotinai pridėti šampūnas.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: 2-in-1 Pet Maudymosi Šukos

Grynasis svoris: apie 71g

Pareigos: sauso valymo ir drėgno valymo naminių gyvūnėlių plaukai

Gaminio dydis: apie 10.2*7.8*8.7 cm/4.02*3.07*3.43 cm

Gaminio Medžiaga, ABS, TPEE

Pakavimo Sąrašas:

1pc* Pet vonios šepetys

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Naminių gyvūnėlių priežiūros Šaltinis: Mūsų pet vonios šepetys suteikia švelniai rūpintis, kad jūsų furry draugui su keičiamais teptuku galvos, kad yra puikiai tinka tiek šukavimas ir plovimas.Šis šepetėlis švelniai masažai ir exfoliates jūsų augintinio kailis, paliekant jiems jausmas atnaujinama ir jais rūpintis.

2.Patikimas ir Saugus: Mėgaukitės ramus viliojimo sesijos su mūsų pet vonios šepetys.Meistriškai iš patikimų ABS+TPEE medžiagų, šis patvarus kačių šampūnas šepetėliu, užtikrina saugų ir patogų patirtis jūsų furry draugui.

3.Patogus ir Daugkartiniai: Supaprastinti jūsų augintinio vonios rutinos su mūsų pet vonios šepetys!Skysčio papildymas funkcija taupo laiką ir pastangas, nes jis leidžia didelės talpos, dušo želė ar šampūnas, užkirsti kelią kartojasi korekcijai per maudymosi procesas.

4.Patogi Priežiūra: naminių gyvūnėlių vonios šepetys yra ergonomiškai sukurta jūsų patogumui, su anti-slip piršto lopšius ir patogi rankena.Mėgaukitės lengvas viliojimo ir išlyginimas patirties, o taip pat rūpintis savo šuns ar katės kailis.

5.Efektyvus ir Paprastas: minkštas guminis šepetys ir bauda šukos nenuilstamai atsikratyti purvo, plaukų, ir negyvas odos.Mūsų šunų šampūnas šepetys yra puikus kasdienio valymo ir multi-galvos šereliai užtikrina patogų pet maudymosi patirtį.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai