Lakštai, Lipni Pažymi, pusiau Permatomas Spalvų Pažymi, Trinkelėmis 300pcs Lipni Permatoma Spalva Memo Pad Knygas, Biurai, Mokyklos Ir

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €8.17 €16.33

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Mūsų Permatomas Sticky Notes yra puikus papildymas jūsų raštinės reikmenų kolekcija!Pagamintas su vandeniui PET medžiaga, šie užrašai yra lengva dirbti su ir be žalos savo knygas.Klijuoti juos ant sienos, stalai, kompiuteriai ir daugiau, nes jie yra atsparus vandeniui ir nebus tepinėlį.Idealiai tinka dienoraščiai, katalogai, ir dokumentus, gauti savo rankas ant šių universalus pažymi dabar!

Specifikacija:

Pavadinimas: Permatomas Sticky Notes

Medžiaga: PET

Nustatytas kiekis: 300PCS

Dydis: (vidut.)5*5cm/1.97*1.97 cm

Spalva: 50PCS* Moon Balta + 50PCS* Sūrio Spalvos + 50PCS* Rožinė Spalva + 50PCS* Jade Spalva + 50PCS* Mėnulis Naktį Spalva + 50PCS* Ryto Rasa Spalva

Pakavimo Sąrašas:

1 komplektas* Permatomas Sticky Notes

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Naudoti: Mėgautis besiūlių organizacijos atlikti kasdienes užduotis šių permatomas sticky notes.Su 300 pažymi, įvairių spalvų, jie siūlo pakankamą kiekį, kad atitiktų jūsų poreikius.

2.Charakteristikos vandeniui: Išsaugoti jūsų pastabas, ilgą laiką su mūsų permatoma lipni pažymi, kad turi hidroizoliacijos projektavimas.Jūs galite mėgautis sklandžiai raštu nr. rašalo kraujavimas ir stiprus adhesiveness, kuri neleidžia jūsų pastabas iš jų nukristi.

3.Daugkartinio naudojimo Medžiaga: Šių permatomas sticky notes yra pagaminti iš vandeniui PET medžiaga, suteikti jums su gera ranka, jaučiu, tvirta dėl savo ilgalaikio naudojimo.Jie nėra lengvai tirpsta ir gali būti pakartotinai naudojamas kelis kartus.

4.Patogus Šalinimas: pasižymėti pastabas apie mūsų permatomas sticky notes su nuimamu klijų.Jokių ženklų kairėje puslapyje arba užsisakyti!Pakeisti tiek kartų, be ašarojimą lapų arba lapai.

5.Plataus pritaikymo: Padėto ant sienų, stalų, arba bet kokių paviršių, šių permatoma lipni pažymi, siūlome platų naudojimą darbų, mokyklas, ir namus.Užsirašyk priminimus, idėjas, pastabas, nepaliekant kairę.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai