2024 Mini Nešiojamieji Darbotvarkės Knygos A6 Dienoraštis Savaitės Planuotojas Notepad Dienų Suppli Kalendorius Darbų Sąrašas 365 Nešiojamieji kompiuteriai Dienoraštis Mokyklą, O U6O9

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €0.85 €1.07

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Produkto Aprašymas:

1. Produkto pavadinimas: 2024 anglų Savaitės Planas Vartojimo Instrukcija

2. Gaminio dydis: A6:180x98mm/7.09x3.86inches

3. Produkto stilius: 2024 Savaitės Planas

4. Produkto spalva: mėlyna, juoda, raudona, žalia

5. Medžiaga: PVC, popieriaus

Produkto savybės:

1. Efektyvus Planavimas: Weekly Planner 2024 skirta padėti asmenims, palaikyti tvarką ir veiksmingai planuoti savaitę į priekį.Su savo išsamią išdėstymas ir daug rašymo erdvę, vartotojai gali lengvai pirmenybę užduotis, nustatyti tikslus, ir tvarkyti laiką efektyviai.

2. Savarankiškai drausmės ir laiko valdymas: planuotojas veikia kaip savarankiškai drausmės priemonė, skatinant vartotojus susitelkti ir siekti savo tikslų.Ji pateikia struktūrinį pagrindą planuoti kasdienę veiklą, susitikimai ir terminai, skatinant veiksmingą laiko valdymo ir užtikrinti darbo našumą.

3. Platus panaudojimas: Ar asmeniniam ir profesiniam naudojimui, tai planuotojas tinka asmenims iš visų visuomenės sluoksnių gyvenimą.Jis gali sekti darbu susijusias užduotis, akademinių užduočių, asmeniniai tikslai, tinkamumo įpročius, ar kitokių įsipareigojimų, todėl yra universalus ir naudingas įrankis.

4. Darbo dienoraštis: planuotojas apima atskiras skyrelis trumpas žemyn darbu susijusias pastabas ir atspindžių.Vartotojai gali įrašyti svarbių įžvalgų, sukaupta patirtis ir pasiekimai, todėl asmeninio augimo ir profesinio stengiasi didinti.

5. Aukštos kokybės medžiagos: planuotojas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir ilgaamžiškumą.Pateikti sklandus ir malonus rašymo patirtį.Tvirtas dangtelis apsaugo turinys ir yra tinkamas naudoti kasdien ištisus metus.

Dėmesio:

1.Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, ir nekilnojamojo spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje.

2.Dėl vadovo matavimo, dydis gali turėti klaida kelių centimetrų

Vežimą sudaro:

1pc sąsiuvinis

Ačiū už jūsų dėmesį, Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai