Naujas A7 PU Odos Sąsiuvinis Rišiklio Biudžeto Planuotojas, kelionių Organizatorius Rišiklio Padengti 6 Rišiklio Kišenės Ir 12 Vienetų Sąskaita Biudžeto Lapus

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.98 €11.63

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

Meno Ūkininkas

Modelio Numeris:

Sąsiuvinis A7

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

A7 PU Odos Biudžeto Rišiklio Sąsiuvinis Geros Medžiagos Pinigų Vokai Sistemą Rišiklio Kišenių Pinigų, Biudžeto Taupymo Sąskaitą Organizatorius

Ką gausite?Kišeninio dydžio segtuvą dangtis, 6 pinigais užtrauktuku vokai, 12 biudžeto lapus, ir 24 lipnios etiketės.Visos dalys yra A7 rišikliai.

【 Kišenėje dydis 】 dydis 6-žiedas sagtis rišiklis yra 13,2 x 9.5 cm, todėl mini nešiojamasis prietaisas.Nesvarbu, ar esate biure, namuose, mokykloje, ar keliaujate, galite visada nešiotis jį su savimi.

【 Odos rišiklio 】 Premium PU odos rišiklio dangtis su metaliniais przystawkę uždarymo.Kai uždarytas, rišiklis yra griežtesnė nei vienas su magnetine sagtimi.Be to, yra taip pat rašiklis žiedas, 3 kortelių lizdai ir 1 šoninis laikiklis ant viršelio, kurį galima laikyti rašikliai, kortelių, pasų, vekseliai, banknotai ir kt.

Rinkinys taip pat apima 8 skaidrus užtrauktuku kišenės, 12 biudžetas lakštai, 6 skyles, ir 24 spalvoti lipdukai.Iš viso yra 24 etiketės 8 spalvų.Galite žymėti ir tvarkyti biudžeto straipsnių lipdukai tos pačios ar panašios spalvos.

Mūsų biudžetas špagatus arba pavadintas biudžeto planuotojas ar biudžeto piniginė-tai puiki dovana šeimai, draugams, kolegoms, berniukai, ir mergaitės.Ji gali padėti jums organizuoti savo sąskaitą bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai