A5 Derliaus Sąsiuvinis Uždraustą Meilę 3D Oda Notepad Studento Dienoraštis Vyras, Moteris Dovaną, Biuras, Raštu, mokyklinės prekės, Raštinės Reikmenys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.10 €16.95

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

A5 Derliaus Sąsiuvinis Uždraustą Meilę 3D Oda Notepad Studento Dienoraštis Vyras, Moteris Dovaną, Biuras, Raštu, mokyklinės prekės, Raštinės Reikmenys

Kulka Taškų:

1.Gražus Dizainas: modelių, iš Reljefinės Odos Leidinys yra įgaubti ir išgaubti, sukurti unikalų spalvų procesą ir išsamiai.Šis leidinys yra literatūros retro stiliaus, kuris įkvėps jūsų kūrybiškumą ir vaizduotę.Gražiai įspausti dangtelis yra meno kūrinys, kurį jūs galite nešti su jumis.

2.Patvari Medžiaga: Šis Reljefinis Odos Leidinys yra pagamintas iš aukštos kokybės PU odos, kad yra minkšta liesti, dėvėti, atsparus ir patvarus.Suapvalinti kampai dizainas prideda liesti elegancija ir apsaugo puslapius nuo sugadinimo.Laminuotas gipso kartono suteikia tvirtas ir sklandžiai rašyti paviršiaus.

3.Nešiojamų ir Kompaktiškas: Šis Reljefinis Odos Leidinys yra kompaktiškas ir tinka keliaujant.Jis lengvai telpa į kuprinę ir patogus dydis A5. Jūs galite parašyti savo mintis ir prisiminimus, bet kada, bet kur.

4.Platus Panaudojimas: Ar jūs norite jį naudoti kaip sketchbook, užrašų knygelė, dienoraštis, arba nuotraukų albumą, tai Reljefinis Odos Leidinys yra perfect for you.Ji turi daug puslapių, saugoti savo prisiminimus, mintis, ir kūrybiškumą.

5.Įsimintina Dovana: Šis Reljefinis Odos Leidinys yra puikus pasirinkimas gimtadienis, jubiliejus, mokyklos baigimo, ar kokia kita ypatinga proga.Jis yra mąstantis ir unikali dovana, kad bus puoselėjamos metų į priekį.Nesvarbu, ar norite išreikšti savo meilę, dėkingumą, ar brangimas, šis leidinys yra puikus būdas parodyti, kiek jūs priežiūros.

Šios Odos Leidinys Sąsiuvinis yra puikus papildymas į savo kolekciją.Su gražiai įspausti padengti ir užapvalintais kampais, dizainas, lengva nešiotis.Ji taip pat gali dvigubai kaip nuotraukų albumą, todėl geriausia dovana bet kokia proga.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Reljefinis Odos Leidinys

Gaminio medžiaga: PU Oda + Dukart lipnus popierius.

Gaminio dydis: 21.5*14.5 cm | 8.4*5,7

Savybės: Oda medžiagos, trimatis reljefo dizainas

Naudojimas: Sąsiuvinis, dienoraštis, užrašinė

Produktų Sąrašas:

1*Reljefinis Odos Leidinys

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai