2000sheets Memo Asorti Spalvų Indeksas Šaligatvio Stačiakampio formos užrašų knygelėje Nustatyti Savarankiškai Klijuoti Mokytojams, Mokiniams Dovanos Mokyklos Buveinė Klijų

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.80 €9.07

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

Hinmay

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

【PAKUOTĖS TURINYS】gausite 2000sheets/box lipni pastaba trinkelės, apima stačiakampio formos pastaba trinkelės ir indeksas šaligatvio dėmesį, pagalvėlės, kelių spalvų, pakankamai kiekis ir spalvos dėl jūsų kasdieniniam naudojimui.

【SUPER STICKY】Stipri, lipni, galima klijuoti ant sienos, lentos, kompiuteris, kompiuterių, šaldytuvų ir beveik visų kitų lygių paviršių, nėra lengva nukristi, ir pašalina švariai, taip pat.

【SPALVINGA KNYGA】Mielas pastaba įklotai yra pagaminti iš storo popieriaus, sklandžiai rašyti, didelis stačiakampio formos užrašų knygelėje yra rožinės spalvos, maža stačiakampio formos užrašų knygelėje yra žalia, indeksas šaligatvio pastaba trinkelės yra 8 spalvos, ryškios bloknotai padaryti savo pranešimų labiau pastebimas.

【DARBO PAGALBININKAS】Spalvos pažymi, pagalvėlės, turi stipresnius ir ilgiau, padidinti savo našumą, padės jums priimti pranešimus ir daugiau, greitai dėmesį, mokslinių tyrimų projektus, susitikimo užrašai, planavimo, naudokite lipnius paremti klijuoti.

【NEŠIOJAMŲ DYDIS】Mažas ir patogus nešiotis, lengva nešiotis.Geras pasirinkimas dovana mokytojai, studentai, tarnautojai, asistentas, kasininkai ir pan.Tinka palikti žinutes savo meilužio šeimos, draugai, klasiokai, kolegos ir pan.

Specifikacija:

Dėžutė Medžiaga: PU

Pastaba Pad Medžiaga: Popierius

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Iš viso Dėžutės Dydis(LxW): Apie 12x9.5x2.5cm/4.72x3.74x0.98 colių

Didelis stačiakampio formos užrašų knygelėje Dydis(LxW): Apie 7.6x4.6cm/2.99x1.81 colių

Maža stačiakampio formos užrašų knygelėje Dydis(LxW): Apie 4.1x4.6cm/1.61x1.81 colių

Iindex šaligatvio pastaba pagalvėlės Dydis(LxW): Apie 4.5x1.2cm/1.77x0.47inch

Kiekis: 2000sheets/box

Komplektą sudaro:

2000sheets x Lipni Pastaba Pad

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai