Crystal Kolekcines Figūrėlės Titanium Kristalo Modelis Patvarus Spalvos Danga Amatų Modelio Automobilių Puošimas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z6233
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €31.12 €37.49

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Plastikiniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Puikūs Darbo:ranka laikydami raštas turi unikalią formą,Išskirtinį meistriškumą ir tikroviška išvaizda, stiliumi regioninės ir klasikinis.Pagamintas iš aukštos kokybės titano crystal, ji yra gražus ir patvarus.Skaidrus kristalų medžiagos, švarus, visiškai trimatis meno prasme.

Apdaila yra Iškilminga ir Šventa:Pagamintas iš aukštos kokybės titano kristalų, Krištolo, stiklo graviravimas, projektavimas, pagrindo yra kampinis, o apdaila yra iškilminga ir šventa, ji yra gražus ir patvarus.Ji padeda gijimo savo sielos ir proto, apsaugoti jus nuo neigiamos energijos, sustiprinti pasitikėjimą savimi ir kūrybiškumą.

Ryškių Spalvų:Su spalva, padengtą paviršių, įvairių spalvų iš skirtingų kampų, apsvaiginimo išvaizdą, jutiklinis sklandžiai ir blizga.Subalansuotos ir simetriškas išdėstymas yra papildytas lytėjimo dangstydami baldų, ir paprastų linijų gimdo jausmą išvaizdą.

Prabangus Apdailos Dovana:Tai nuostabus apdailos ornamentu gyvas paveikslas suteiks daugiau malonumo ir gyvybingumą, kai jūs įdėti jį į savo gyvenimo kambario, miegamasis ir biurui.Gražus rašomieji stalai ir biuro stalas papuošalai yra puiki dovana draugams ar šeimos nariams.Tai yra taip pat puikus pasirinkimas už automobilio apdailos.

Spalva: skaidri spalva

Medžiaga: titano kristalų

Pakuotės Turinys:

1 x Papuošalai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai