Kalėdų Santa Claus Miniatiūrinės Statulėlės Kalėdų Senelio Lėlės Stovi Statulėlės, Papuošalai už Stalo Lango Namų Dekoro prekių

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z6811
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €13.08 €26.18

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Temos:

TV & Filmo Veikėjas

Medžiaga:

Plastikiniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Yra Protingas Prietaisas:

no

Stilius:

Modernus Stilius


Aprašymas

Kalėdų Santa Claus Miniatiūrinės Statulėlės Kalėdų Senelio Lėlės Stovi Statulėlės, Papuošalai Už Stalo Lango Namų Dekoro Prekių Dropshipping/Didmeninės

Pardavimo Punktuose:

1.Likusius Apdailos: Malonumas jūsų svečiai ir sustiprinti savo atostogų dekoras su šiuo Santa Claus statulėlės apdaila.Jo išskirtinis kūrinys gali pasigirti sudėtinga konstrukcija ir subtilus spalvų, kurie yra tikri, kad sukurti gyvas ir šventinę atmosferą, todėl džiaugsmą jūsų atostogų sezoną.

2.Gražus Dekoras: Skleisti Kalėdų džiaugsmą su šiuo puikūs Santa Claus statulėlės apdaila!Sukurta Kalėdinė namo apdaila, židinio apdaila, ir palangės papuošimas, tai puikus papildymas jūsų šventiniai namų dekoro.

3.Tarnauti Ilgą Laiką: Mėgaukitės patvarus ir stilingas Santa Claus statulėlės apdaila su mūsų Kalėdų produkto.Mūsų daugkartinio naudojimo medžiagos užtikrina saugumą ir ilgaamžiškumą, o jo prabangus audinys medžiaga priduria, liesti žavesio jūsų namų dekoro.

4.Subtilus Dovana: Skleisti džiaugsmą ir nudžiuginti su šios Kalėdos Santa Claus statulėlės apdaila.Tai universalus metu, puikus ne tik Kalėdas, bet ir naujuosius Metus, gimtadienius, ir kitus prasmingos šventės.

5.Nustatyti Festivalio Atmosferą: Apdaila su Santa Claus statulėlės.Tai nuostabiai pagamintos figūrėlės yra geras ir laimingas be jūsų namas ar darbo vieta.Jis yra Kalėdų Senelis dizainas, kad bus gyvinti atostogų sezoną ir padaryti savo šeima ir draugais laimingas.

Aprašymas:

Pridėti šiek tiek įdomus ir džiaugsmo į jūsų Kalėdų sezoną su mūsų Kalėdų Senelio lėlės!Šie žavinga lėlės yra tikri, kad jūs turite laimingesni nuotaikos ir gali būti ant jūsų stalo ar prekybos centro.Pagamintas su patvarių medžiagų, jie gali būti naudojami ilgesnį laiką ir yra puikus ne tik Kalėdas, bet ir naujuosius Metus, ir gimtadienius.Kaip sukurti gerą ir pasisekė kolekcija, šios lėlės yra būtina turėti bet švenčių proga.

Specifikacija:

1. Medžiaga: audinys

2. Dydis: apie 30cm/11.8 į

Pakavimo Sąrašas:

1* Kalėdų Senelio Lėlės

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai