2X Bambuko Vėjo Varpelių Natūralus Rankų darbo Žiedas Namų Dekoro Vėjo Varpelių Kabinti Ornamentu Lauko Kiemas Vėjo Varpelis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z8203
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €18.37 €31.68

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

PVC

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Vėjo garsas yra rankų darbo iš bambuko.Tai yra natūralus produktas.

Malonus Garsas: Ne, bambuko vamzdžiai skleisti malonų raminantį garsą vėjo.apdailos Feng Shui stilių.

Mėgautis taikiai melodijos, kad žaisti kaip šnabždesys vėjo - aišku, tonas, turtingas ir pilnas grožio.Kaip jūs sip jūsų kavos ar arbatos sode ar kieme, vėjo varpeliais išsklaidyti savo įprastą nuovargis, gal ji taip pat gali pritraukti smulkių gyvūnų.

Gražus Apdaila: Graži, puiki dovana, nuostabi puošmena jūsų namuose.Leiskite sau būti sužavėtas egzotinių garso.

Platus Naudoti: Šios vėjo varpeliais, pagaminti iš medienos yra puikus savo sode, balkone, terasoje, žiemos sodams ar kaip apdailos.

Jei patalpoje: dulkių su šluoste ar šepečiu, rub, 1 kartą per metus, naudojant augalinį aliejų, ir jei lauke: įtrinti nuo 3 iki 4 kartų per metus, augalinis aliejus.

Turiu atodūsis, kad bambuko vėjo varpeliais, yra būtinos sodas, beveik bendrauja su gamta.Kiekvienas gabalas yra rankų darbo.Be to,kiekvienas varpelių rankomis atspalvių muzikantų.Ar vivifying pavasarį ar karštą vasarą arba romantišką rudenį ar šaltoji žiema, toną vėjo varpeliais, nesikeičia su oru.

Spalva: bambuko medienos spalva

Medžiagos: bambuko mediena

Dydis: aukštis 90cm, plotis 19.5 cm

Pakuotės Turinys:

2 x Bambuko vėjo varpelių

Dėmesio:

Netinka vaikams iki 3 metų, kaip žaislai, arba mažų dalių, galima praryti ar įkvėpti.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Laikas siunta: Visos produkto galime pristatymas per 3~8 savaitės diena), dažniausiai mes pagal klientų užsakymus laiku pakavimo ir vežimo, mes turi atidžiai patikrinti kokybės prekių, prieš Laivą, Todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkoma.Apie sekimo numerį atnaujinimas: Jei jūsų sekimo numerį, jokių logistikos informaciją, kaip tūkstančiai sklypų siunčiami į užsienio šalis, logistikos kompanijų, nebuvo atnaujinti logistikos informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, Prašome ne tiesiogiai atidaryti ginčų.Mes pirmą kartą jums išspręsti!Ar jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai