Žvakių Laikiklis Puošmena Mielas Dervos Statula Daugkartinio Naudojimo Flameless Žvakių Laikiklis Atostogų Dovanų Draugystės Dekoro Ranka-Dažytos Už

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z12707
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €14.23 €28.45

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Naudoti:

Namo Apdaila

Modelio Numeris:

Geriausias Draugas Žvakių Laikiklis

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pakelti savo kambarį atmosferą su šių apsvaiginimo žvakių laikikliai lentelė.Jų puiki tekstūra ir išskirtinį apdailos parodyti savo meile ir rūpesčiu gražių dalykų, o flameless šviesos, užtikrina saugumą.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Žvakės Laikikliai Dekoras

Gaminio Medžiaga: Derva

Gaminio Dydis: 22.5*10cm/8.86*3.94 į (vidut.)

Pakavimo Sąrašas:

1 * Žvakių Laikikliai Dekoro + 1 * LED žvakė

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nuoširdi Dovana: Rodyti savo meile ir rūpesčiu, su šių žvakių laikikliai dekoras, puiki dovana bet kokiai progai.Nesvarbu, ar tai šventė, gimtadienis, arba specialią dieną, jūs galite dalintis džiaugsmu su savo geriausiais draugais ir šeima.Šių žvakių laikikliai dekoro yra ne tik gražus, bet taip pat prasmingas.

2.Dekoratyvinis Žavesio: Pakelti savo namų dekoro su šių chic žvakių laikikliai, idealiai tinka sukurti šiltą atmosferą bet kurioje patalpoje.Į flameless dizainas užtikrina saugų šviesos šaltinis, idealiai tinka universalus naudoti gyvenamųjų patalpų, miegamieji, vonios kambariai.Mėgaukitės minkštųjų švyti šių turėtojams.

3.Pridėti Stilių savo Stalai: Šių žvakių laikikliai dekoro yra puikus stalai savo studijų kambariai.Jų elegantiškas dizainas tinka pridėti stiliaus ir žavesio jūsų stalo.Jie taip pat yra labai romantiškas ir mielas miegamieji, gyvenamieji kambariai, lentynos ir stalai.Mėgaukitės šilta šviesa ir jaukia atmosfera, jie sukurti.

4.Padidėjęs Elegancija: Meistriškai su rankomis dažyti derva medžiaga, mūsų žvakių laikikliai pasigirti puikiai tekstūros paviršių ir ryškus, akį traukiantis spalvų.Kruopščiai pagamintas, jie dvigubai apsvaiginimo, meno kūrinių, kad bus pakelti bet kokią erdvę.

5.Neišvengiamai Mielas: Grožėtis žavinga ir romantiška dizainas šių žvakių laikikliai dekoro dvi moterys apkabinti puikus ir ryškus ekranas.Prabangus apdailos kas gražus išsamiai užtikrina, šis gabalas yra mylimas dauguma žmonių.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai